İSTİKLAL MADALYALI GAZİLER VALİ YÜKSEL`İ ZİYARET ETTİ

İstiklâl Madalyalılar Derneği Başkanı Torun Mengüloğlu ile Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Ankara Valisi Alâaddin Yüksel'i ziyaret ederek dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

19.06.2014 09:30:33 0
İSTİKLAL MADALYALI GAZİLER VALİ YÜKSEL`İ ZİYARET ETTİ

 İstiklâl Madalyalılar Derneği Başkanı Torun Mengüloğlu ile Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Ankara Valisi Alâaddin Yüksel’i ziyaret ederek dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

                    
Ankara Valisi Alâaddin  Yüksel, “Yok edilmek istenen bir milleti kanlarıyla ve canlarıyla dirilterek Türk’ün bir tarih adı olduğunu ve yok edilemeyeceğini tüm dünyaya ilan eden ve vatan toprakları üzerinde istiklal ve egemenlik içerisinde Bayrak dalgalandırmamızın kahramanları olan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Şehitlerimize ve de siz Gazilerimize Ankara Halkı adına, minnetlerimizi ve şükranlarımızı sunuyorum.” dedi. 

                    
Vali Alâaddin Yüksel ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Ülkemizin her karış toprağına terlerini ve kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran, Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük garantisi olan Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri Kahramanlarımızın çocuklarını ve torunlarını Ankara Valiliğinde ağırlamaktan büyük onur duyuyorum.” dedi. 
İstiklâl Madalyalılar Derneği Başkanı Torun Mengüloğlu da “Ankara ilinde Dernek olarak, Sayın Valimiz Alâaddin Yüksel’in bizlere ve derneğimize gösterdiği yakın ilgi ve desteklerinden dolayı kendisine müteşekkiriz.”dedi. 

                    
İstiklâl Madalyalılar Derneği Başkanı Torun Mengüloğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ziyaretin sonunda, Ankara Valiliği tarihi binasında topluca fotoğraf çektirdiler. 



``HABERİN OLDUĞU HER YERDE``

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA



23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00