İstihdam Yaratmanın Yolları

Ekonominin canlanmasını sağlayan istihdamlar devlet tarafından her zaman desteklenir. Her geçen gün açılan yeni işyerleri insanlar için yeni iş imkânı anlamına geliyor.

Tanıtım Yazısı 11.02.2021 09:08:00 0
İstihdam Yaratmanın Yolları

Ekonominin canlanmasını sağlayan istihdamlar devlet tarafından her zaman desteklenir. Her geçen gün açılan yeni işyerleri insanlar için yeni iş imkânı anlamına geliyor. İstihdam yaratmanın yollarının başında yatırımların sürekli hale getirilmesi gelir. Bu doğrultuda Class akaryakıt Naifoğlu Holding bünyesinde faaliyetlerini gerçekleştiren Class petrol güçlü bir Türkiye için yatırımlarını arttırmayı hedefliyor.

Şirket 2023 hedefleri doğrultusunda faaliyet gösteren istasyon sayısını 50'den 250'ye arttırmayı amaç edinerek çalışmalarını bu yönde sürdürüyor. Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iş adamlarından destek talebine cevap veren Naifoğlu Holding yeni iş istihdamları ile ülke ekonomisinin güçlenmesine yardımcı oluyor. İşsizlik oranlarını düşürmeyi amaçlayan firma kalıcı çözüm önerileri ile bu konuda destek sunuyor.

Kaliteli Hizmet Anlayışı

Class akaryakıt Naifoğlu Holding güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışı ile faaliyetlerini farklı illerde gerçekleştireceği yatırımlarla desteklemeyi hedefliyor. Firma akaryakıt istasyonu olarak yeni istasyon şirketleri ile 3 bine yakın kişiyi istihdam edecek güce ulaşmayı amaçlıyor. Bu konuda sektörde öncü olmayı ve markanın bilinirliğini arttırmayı bir görev olarak gören Class petrol iş dünyasının da bu konuda duyarlı olmasını dile getiriyor.

 Firma, salgın hastalık döneminde yeni yatırımlarla ekonomiye can suyu olmayı amaçlayan iş insanlarının bu zorlu süreçte hep birlikte elini taşın altına koymasını istiyor. Böylece ülkece ilerlemenin mümkün olacağını dile getiriyor. Class petrol kaliteli hizmet anlayışı ile yeni istihdam alanları yaratmaya devam ediyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-TANITIM YAZISI


Anahtar Kelimeler: İstihdam Yaratmanın Yolları
24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,49% 0,04
  • EURO

    34,69% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2501,13% 0,69
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22