İSTANBUL MİLLETVEKİLİ BEKİN;'İSRAİL DÜNYANIN GÖZÜ ÖNÜNDE SOYKIRIM YAPIYOR '

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Doğan Bekin, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, "İsrail artık kendini savunmuyor, açıkça tüm dünya toplumunun gözü önünde soykırım yapıyor." Dedi.

Ankara 23.10.2023 21:11:00 0
İSTANBUL MİLLETVEKİLİ BEKİN;

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Doğan Bekin, "Gerekli adımlar atılmayacak olursa korkarız ki İsrail daha büyük cesaret alacak ve bölge ülkelerinde olduğu gibi ülkemizi de içeriden karıştırma yöntemlerini kullanarak, içinden çıkılmaz bir durum ortaya çıkarmaya tevessül edecektir." dedi.

 

Bekin, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, "İsrail artık kendini savunmuyor, açıkça tüm dünya toplumunun gözü önünde soykırım yapıyor." diye konuştu.
 

Yeniden Refah Partili Bekin, Yahudi soykırımını konu alan "Piyanist" ve "Hayat Güzeldir" gibi filmlerle Oscar Ödülleri alan Hollywood yönetmenlerinin, İsrail'in Filistinlilere yönelik uyguladığı soykırım boyutundaki vahşeti, filmlerine neden yansıtmadıklarını sordu.

Doğan Bekin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin "24 saat içinde ateşkes sağlanamazsa, saldırılar durmazsa Türkiye süratle devreye girmeli, tarihi, insani ve inanç sorumluluğunun gereği her neyse yapmalıdır" şeklindeki açıklamasını desteklediklerini söyledi.

İsrail'e karşı caydırıcı önlemlerin mutlaka alınması gerektiğini vurgulayan Bekin, "Bu gerekli adımlar atılmayacak olursa korkarız ki İsrail daha büyük cesaret alacak ve bölge ülkelerinde olduğu gibi ülkemizi de içeriden karıştırma yöntemlerini kullanarak içinden çıkılmaz bir durum ortaya çıkarmaya tevessül edecektir. Bölgenin güçlü ve sözü dinlenen ülkesi olarak bir an önce gerekli adımları atalım. İsrail'in bu saldırgan vahşetine artık 'dur' demenin vakti geldi." değerlendirmesinde bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19