İstanbul Power Outlet?e 10 ödül

212 İstanbul Power Outlet uluslararası ödüllerle gerçekleştirdiği projeler özelinde başarılarını taçlandırmaya devam ediyor.

Turizm 9.05.2015 21:13:47 0
İstanbul Power Outlet?e 10 ödül

212 İstanbul Power Outlet uluslararası ödüllerle gerçekleştirdiği projeler özelinde başarılarını taçlandırmaya devam ediyor. İletişim dünyasının en önemli ödülleri arasında gösterilen Hermes Creative Awards Yarışması’nda  Askıda Kitap ve Erdoder projeleriyle toplamda 10 Platin ödüle layık görüldü. Ayrıca, 212 İstanbul Power Outlet, aldığı ödüllerle Türkiye'ye en çok ödülle dönen Avm ünvanının da sahibi oldu.

Edip Uluslararası Gayrimenkul ve Turizm AŞ’nin yatırımcılığını yaptığı, AVM Partners’ın kiralamasını ve yönetimini üstlendiği 212 İstanbul Power Outlet, iletişim dünyasının en önemli ödülleri arasında gösterilen Hermes Creative Awards Yarışması’nda “Askıda Kitap” ve ''Erdoder'' projeleriyle  toplamda 10 Platin ödül aldı.

212 İstanbul Power Outlet; “Askıda Kitap” projesi ile “İletişim Kampanyası”, “Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı”, “Özel Etkinlik” , ''Pr Kampanyası'' ve ''Sosyal Pazarlama Kampanyası'' kategorilerinde yarışmanın en büyük ödülü olan Platin ödülüne layık görüldü. Yine ''Erdoder'' projesi ile “İletişim Kampanyası”, “Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı”, “Özel Etkinlik” , ''Pr Kampanyası'' ve ''Sosyal Pazarlama Kampanyası'' kategorilerinde  Platin ödülle başarısını taçlandırdı.

212 Avm Sosyal Sorumluluk Projelerine Önem Veriyor!

Her Kitap Anadolu'da Yeni Bir Hayat, sloganı ile ünlü yazarları kitap severleri ile buluşturan, ’Askıda Kitap’ sosyal sorumluluk projesine ve ünlü isimlerin bir araya gelip, kurulan standlarda satış yaparak gelirinin Erdoder'e bağışlandığı sosyal sorumluluk projesine başından beri çok inandıklarını belirten 212 İstanbul Power Outlet’ in Bölge Müdürü Zehra Tümkaya, bu özgün ve yaratıcı projeler ile sektörde farklılaştıklarını ve markaları ile hedef kitleleri arasında güçlü bir bağ oluşturduklarını ifade etti.

İletişim dünyasının en itibarlı ödülleri arasında gösterilen Hermes Creative Awards, Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği (AMCP-Association of Marketing and Communication Professionals) tarafından dünyadaki en seçkin ve yaratıcı projeleri seçmek ve yaratıcılığı teşvik etmek amacıyla 1995 yılından beri Amerika'da düzenleniyor. Yarışmaya her yıl kurumsal pazarlama, iletişim birimleri, reklam ajansları, halkla ilişkiler şirketleri, prodüksiyon firmaları gibi pek çok kurum katılıyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04