İSTANBUL MARDİNLİLER DERNEĞİ,NURETTİN NEBATİ`Yİ AĞIRLAYACAK

İstanbul Mardinliler Derneğinin artık Geleneksel hale gelen Ayın Konuğu Etkinliğine bu ay Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati konuk olacak

17.04.2015 16:14:29 0
İSTANBUL MARDİNLİLER DERNEĞİ,NURETTİN NEBATİ`Yİ AĞIRLAYACAK

İstanbul Mardinliler Derneğinin artık Geleneksel hale gelen Ayın Konuğu Etkinliğine bu ay Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati konuk olacak İstanbul Mardinliler Derneği, Bahçelievler’de bulunan dernek merkezinde İstanbul Mardinliler Derneği Başkanı Fuat Bodur önderliğinde aslen hemşehrileri olan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati'yi ağırlayacak.

Daha önceki toplantılarında DSP Genel Başkanı Masum Türker, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk,CHP İstanbul illetvekili Aydın Ayaydın  gibi önemli isimlerin de aralarında bulunduğu paneller düzenleyen İstanbul Mardinliler Derneği bu etkinliklerine bir yenisini ekledi.

Bu ayki toplantıya katılacak olan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettein Nebati,''Yeni Türkiye Vizyonu''Konulu Panelde Mardinlilerle buluşacak.

2 Mayıs 2015 Tarihinde Derneğin Siyavuşpaşa Mahallesi,Ferit Selim paşa caddesi,Filbahri sokak no:12/A Bahçelievler istanbul adresindeki Merkezinde saat 20.30'da başlayacak toplantıya Tüm Mardinli vatandaşlar davetlidir.

NURETTİN NEBATİ KİMDİR:

Nureddin Nebati, 1 Ocak 1964'te Şanlıurfa Viranşehir'de doğdu. Babasının adı Süleyman, annesinin adı Emine'dir.

Siyaset Bilimi Uzmanı; İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. Yüksek lisansını aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsünde Uluslararası İlişkiler alanında yaptı. Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında Doktora ünvanını aldı.

İş Adamı, Tekstil işiyle uğraştı. Akaryakıt istasyonu işletmeciliği yaptı. MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) Disiplin Kurulu Üyeliğinde bulundu. Halen MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Üyesidir. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezunları Vakfı ve Derneği ile İlim Yayma Cemiyeti Üyeliği devam etmektedir.

İyi düzeyde İngilizce, az düzeyde Arapça bilen Nebati, evli ve 4 çocuk babasıdır.

 

ARTUKLU HABER AJANAI-İSTANBUL


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00