İSTANBUL MARDİNLİLER DERNEĞİ BAŞKANI BODUR`DAN TEŞEKKÜR MESAJI

İstanbul Mardinliler Derneği Başkanı Ahmet Fuat Bodur,İstanbul Gayrettepe Florance Nightingale hastanesinde geçirdiği beyin ameliyatı nedeniyle Geçmiş olsun Dileğinde bulunan herkese Teşekkür etti.

Mardin 1.06.2015 13:21:13 0
İSTANBUL MARDİNLİLER DERNEĞİ BAŞKANI BODUR`DAN TEŞEKKÜR MESAJI

İstanbul Mardinliler Derneği Başkanı Ahmet Fuat Bodur,İstanbul Gayrettepe Florance Nightingale hastanesinde geçirdiği beyin ameliyatı nedeniyle Geçmiş olsun Dileğinde bulunan herkese Teşekkür  etti.

Geçirdiği Beyin ameliyatı sonrasında yazılı bir mesaj yayaınlayan Başkan Bodur Şunları söyledi.:

''Gayrettepe Florance Nightingale hastanesinde geçirdiğim beyin ameliyatımdan dolayı Öyle bir günde beni yalnız bırakmayan çiçek gönderen telefon açan ziyaret eden ismini sayamadığım tüm gönül dostlarıma bütün Mardinli hemşerilerime ve Galatasaray camiasına çok çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden''Dedi. 

Başkan Bodur Ayrıca Berat Kandili nedeniyle de :mesajında inananlar için Ramazan ayının habercisi olarak da bilinen mübarek Berat Kandili'nin tüm İslam Alemi için sağlık, mutluluk ve bereket getirmesi temennisinde bulundu. 
Bodur: "Kandiller; ışıklarıyla sadece karanlık gecelerimizi değil, aynı zamanda manevi feyziyle de bunalan gönüllerimizi aydınlatır, zihinlerimizi berraklaştırır. Esasen bu gibi mübarek gün ve geceleri değerlendirebildiğimiz sürece, güzel amellerle içini doldurabildiğimiz zaman, yanlışlarımızın farkına varıp doğru istikamete yönelebildiğimiz ölçüde bizim için bereketli ve kazançlı zaman dilimleri olacaktır. İşte bu manevi atmosferde idrak edeceğimiz on bir ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi olan Berat kandilinde, gönül huzuru ile kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesini temenni ediyorum. Mübarek Berat kandilinin kutlu olmasını diler, milletimizin, memleketimizin ve tüm İslam aleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allahtan niyaz eder selam ve saygılar sunarım" dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88