İSTANBUL MAÇKA PARKINDA ŞİDDETLİ PATLAMA

İstanbul Maçka Parkına yakın bir alanda çok şiddeti 2 Patlama meydana geldiği ve olay yerine çok sayıda Ambulans ve Polis gönderildi.Polis patlamanın olduğu alanı kapattı.....

10.12.2016 21:45:52 0
İSTANBUL MAÇKA PARKINDA ŞİDDETLİ PATLAMA

İstanbul Maçka Parkına yakın bir alanda çok şiddeti 2 Patlama meydana geldiği ve olay yerine çok sayıda Ambulans ve Polis gönderildi.Polis patlamanın olduğu alanı kapattı....

.

İstanbulun her yerinden hissedilen  Patlamanın meydana geldiği alanda Polis  sıkı güvenlik tedbirleri aldığı ve Polis'in bazı kişileri gözaltına aldığı yönünde bilgiler alınıyor.Bir Araçta gelediği iddia edilen patlamanın şiddetinden patlayan aracın parçalarının Vodafon Arena'nın Şeref Tribününa kadar ulaştığı iddiası var.

Patlamanın Çevik Kuvvet Polislerini almak üzere park eden Otobüslerin olduğu alanda meydana geldiği ve patlamanın çok şiddetli olduğu yönünde bilgi alındı.

 

Beşiktaş-Bursaspor karşılaşmasının ardından Vodafon Arena'nın önünde Güvenlik için bulunan Çevik Kuvvet Otbüsünün bulunduğu alana Teröristler tarafından Bomba atıldığı ve Patlamaların ardından Polisle Teröristler arasında silahlı çatılşma çıktığı yönünde de Bilgiler var.Olay yerine çok sayıda Polis ve Ambulans sevk ediliyor.Her geçen dakikada olay yerine Ambulans sayısının arttığı ve olay yerinde çok sıkı güvenlik Tedbirleri alındı.

 

TBMM'de açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan ilk açıklamada patlamada 20 kişinin yaralandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "Maçın hemen çıkışında Bursaspor taraftarının dağıldığı çıkışta, taraftarlar dağıldıktan sonra çevik kuvvet imizin olduğu noktada bir bombalı araç olduğu değerlendiriliyor. 20'ye yakın yaralı var, şehit sayısı konusunda bir bilgimiz yok. İnşallah olmayacağını ümit ediyoruz.Detaylı bilgi alınması halinde kamu oyu ile paylaşılacaktır''Dedi

 

İstanbulda Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından meydana gelen ve Avrupa Yakasında meydana   gelmesine rağmen Anadolu yakasından bile hissedilen patlamanın ardından resmi detaylı bir  açıklama yapılmazken,olay yerine güvenlik nedeniyle kimse alınmıyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,60%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88