İSTANBUL`DA MARDİNLİLER DERNEĞİ`NDEN TERÖRE LANET

İstanbul Bahçelievler Mardinliler Derneği üyelerinden oluşan bir grup , Beşiktaş?taki terör saldırısının gerçekleştiği Şehitler Tepesi?ne giderek karanfil bıraktı ve şehitler dualar edildi.

19.12.2016 12:25:20 0
İSTANBUL`DA MARDİNLİLER DERNEĞİ`NDEN TERÖRE LANET

İstanbul Bahçelievler Mardinliler Derneği üyelerinden oluşan bir grup , Beşiktaş’taki terör saldırısının gerçekleştiği Şehitler Tepesi’ne giderek karanfil bıraktı ve  şehitler  dualar edildi. 

 

İstanbul Bahçelievler Mardinliler Derneği Başkanı Ahmet Fuat Bodur ve Mardin eski Milletvekillerinden Cüneyt Yüksel önderliğinde  Beşiktaş’taki terör saldırısının gerçekleştiği Şehitler Tepesi’ne giden Mardinliler olay yerine  karanfil bıraktı ve  şehitler  dua  etti.

 

Sivas’tan, Tokat’a, Trabzon’dan ülkemizin birçok kentine kadar bütün millet aynı duygularla şehitlerimizi anmaya geldiği Beşiktaşta ki  Şehitler Tepesine gelenlerin Kimisi Kuran-ı Kerim okuyor, kimi tekbir getiriyor, kimisi de  mikrofonlarla düşüncelerini dile getiriyordu. Yaşlısı, genci, başörtülüsü, başörtüsüzü, velhasıl her görüşten insanın 15 Temmuz’da yaşanan Kenetlenmenin bir örneğinin yaşandığı Şehitler tepesinde  adeta “Küresel güçler duysun, ülkemizi böldürtmeyiz” diye herkes haykırıyordu…

 

Şehitler Tepsei ziyaretine Mardinliler Derneği Başkanı Fuat Bodur, Yüksek İstişare Başkanı 23. Dönem Milletvekili Cüneyt Yüksel, Hanımlar Komisyonu Başkanı Arzu Sidal, Başkan Yardımcısı Nimet Öztürk veİstanbul'da yaşayan  Mardinlilerin katıldığı Şehitler Tepesi ziyareti sırasında Polislerle hatıra çotoğrafı da çektirildi.

 

Beşiktaş'ta yaşanan Terör olayını sert bir dille kınayan Mardinliler  Dernek Başkanı Ahmet Fuat Bodur,Ülkemizde yaşanan   hain saldırıların sona ermesini ve Barış ortamının teniden tesis edilerek Huzurlu ve Kardeşçe yaşanacak Günlerin bie önce gelmesini dileyerek,Şehitlerimiz Allahtan rahmet,Geride kalanlarına da başsağlığı diliyorum''Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL

 


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90