İSMAİL MİROĞLU İÇİN MİDYAT`TA MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU

Arife günü sabahı Mardin Devlet Hastanesinde vefat eden Ak Parti 25-26.Dönem Mardin Milletvekili ve MKYK Üyesi Orhan Miroğlu`nun Babası İsmail Miroğlu için ikindi namazını müteakip saat 16:30?da Mardin-Midyat Gelinkaya Mahallesi Taziye Evi?nde Mevlid-i Ş

Mardin 13.08.2019 10:21:39 0
İSMAİL MİROĞLU İÇİN MİDYAT`TA MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU

Arife günü sabahı Mardin Devlet Hastanesinde vefat eden Ak Parti 25-26.Dönem Mardin Milletvekili ve MKYK Üyesi Orhan Miroğlu'nun Babası İsmail Miroğlu için  ikindi namazını müteakip saat 16:30’da Mardin-Midyat Gelinkaya Mahallesi Taziye Evi’nde Mevlid-i Şerif okutuldu

 

Gelinkaya Mahallesi taziye evinde okunan Mevlide Mardin Siyaset dünyasının ve İş Dünyası ile yerel yöneticilr ile STK ve Kanaat Önderlerinin yoğun katılım gösterdiği Mevlide ilgi yoğun oldu.

 

Misafirlerini  ; Kızı Hiwa, Eşi Canan Miroğlu ile birlikte karşılayan Miroğlu, Babası İsmail Miroğlu'nu 'i kaybetmenin acısının halen tazeliğini koruduğu ve üzgün olduğu gözlerden kaçmadı.

 

Sosyal Medya  hesabından herkesi Babaı İsmail Miroğlu için okunacak Mevlid-i Şerif 'e davet eden Orhan Miroğlu,duygularını şusatırlarla sevenleri ile paylaştı:

 

''Sevgili babacığım,seni ebediyete uğurladık bugün. Mardin’de namazını kıldık önce.Sonra da kıymetli valimiz, askeri erkan, bürokratlarımız,müftümüz,hocalarımız,basın mensuplarımız ve dostlarımız,kıymetli vekilimiz, il başkanımız,belediye başkanlarımız,ilçe başkan ve yöneticilerimizle seni getirip çok sevdiğin,yüzyıla yakın bir zaman nefes aldığın köyüne,köylülerine teslim ettik.Gelinkaya seni bağrına bastı.Herkesin seninle geçen bir hatırası varmış bu köyde, ne mutlu!


Gecenin geç vaktine kadar süren taziye kabullerindeydik.Bu mübarek bayram arifesi sana çok yakıştı,herkese nasip olmazmış diyorlar, sana nasip oldu. Kendi aile kuşağının son Mir’i, İsmail Miroğlu’na bin defa selam ve hürmet olsun!''diyerek Babası İsmail Miroğlu'na seslendi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00