IŞIL YÜCESOY’UN VEFA'SI
Usta sanatçı Işıl Yücesoy, ilk kadın Türk şarkı sözü yazarı Fikret Şeneş’in şarkılarını seslendirdiği, Ossi Müzik etiketiyle yayınlanan “Vefa” isimli maxi single’ı ile bugün (26 Kasım Cuma günü) müzikseverlerle buluşuyor.
Usta sanatçı Işıl Yücesoy, ilk kadın Türk şarkı sözü yazarı Fikret Şeneş’in şarkılarını seslendirdiği, Ossi Müzik etiketiyle yayınlanan “Vefa” isimli maxi single’ı ile bugün (26 Kasım Cuma günü) müzikseverlerle buluşuyor. Yücesoy maxi single’ını; “Ablam, öğretmenim, dostum” dediği Şeneş’e “Vefa” olarak yayınlıyor.
46 yıl sonra yeniden
Işıl Yücesoy, tamamı 5 şarkıdan oluşan “Vefa” isimli maxi single’da 1975 - 1979 yıllarında seslendirdiği, sözleri Fikret Şeneş’e ait olan; “Bir Var Bir Yok”, “Çalamazsın Mutluluğu”, “İçmeden Sarhoş”, “Tatlıya Bağla” ve “Ne Var Ne Yok” isimli şarkıları bugünkü duygularıyla yeniden yorumladı. Çıkış şarkısı Yücesoy’un, 1975 yılında yayınlanan ilk 45’liğine ismini veren şarkı “Çalamazsın Mutluluğu” olan maxi single’daki şarkılar besteci ve piyanist Murat Aşkan’ın yeni düzenlemeleriyle dinleyenlerle buluşuyor.
ARTUKLU HABE AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ
-
1
İhale Portal Hatay’da Üyeleriyle Buluştu
-
2
Sefo ve İrem Derici’den sürpriz düet
-
3
MARDİN VALİSİ TUNCAY AKKOYUN'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
-
4
Yonca Evcimik'ten Biyografik Müzikali Geliyor
-
5
Aliağa’dan Midilli’ye Deniz Yolculuğu Başladı
-
6
HOLLANDA'DA “İKİ DİL, İKİ DÜNYA” PODCAST YARIŞMASI BAŞLADI
-
7
MTDF GENEL BAŞKANI ÖTER'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
-
8
Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’den Ramazan Bayramı Mesajı
-
9
Başkan Şahin’den Ramazan Bayramı Mesajı
-
10
ŞEKER SAĞLIĞINIZI TEHDİT EDEBİLİR
-
11
Aliağa’da ‘6. Geleneksel At-Çek Balık Avı Festivali’ Coşkusu
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,26% 0,01
-
EURO
51,26% -0,05
-
GRAM ALTIN
6404,70% -3,26
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00



