IŞİD TÜRKİYE`Yİ DE TEHDİT ETTİ

Radikal dinci terör örgütü tezkerenin geçmesi nedeniyle Türkiye`yi açıkça tehdit etti..``Binlerce uyuyan hücremiz var``

Gündem 9.10.2014 11:09:44 0
IŞİD TÜRKİYE`Yİ DE TEHDİT ETTİ

Radikal dinci terör örgütü tezkerenin geçmesi nedeniyle Türkiye`yi açıkça tehdit etti..``Binlerce uyuyan hücremiz var``

Türkiye Büyük Millet Meclisi`nden (TBMM) Suriye ve Irak için sınır ötesi harekat tezkeresinin geçmesi ve ABD`nin Kobani`deki IŞID güçlerine hava harekatı düzenlemesinin ardından örgüt Türkiye`yi  de tehdit etti.

IŞİD`in İslam Devleti haber adlı Twitter adresinden yayınladığı bildiride, "Türkiye haçlı seferlerinde yer almasının bedelini ağır ödeyecektir" denildi.
 
``CEVABIMIZ SERT GELECEKTİR``
Türkiye haritasının üzerine el bombaları konulan bir görselle yayınlanan tehdit mesajında, "Türkiye bu savaşa İslam devletinin karşısında girerse, güvenli kalır zannetmesin. Türkiye`nin içinde İslam Devleti`nin binlerce uyuyan hücreleri vardır. Bizim cevabımız çok sert gelecektir" denildi. (Habertürk)


24.2° / 13.4°
  • BIST 100

    10971,52%1,24
  • DOLAR

    42,03% 0,24
  • EURO

    48,46% -0,18
  • GRAM ALTIN

    5412,27% -0,31
  • Ç. ALTIN

    9047,60% 0,46