İŞ ADAMININ BÜYÜK BAŞARISI!

Tekstil sektörünün önde gelen ajanslarından Moda Marka Reklam Ajansı Başkanı Harun Yakut; ``Bu yıl ve geçtiğimiz bir kaç yıldır düzenlenen (IFW) İstanbul Fashion Week moda haftalarının isim haklarının ve tescilinin 2002 yılından beri kendi firmasına ait o

Mardin 26.10.2013 21:17:32 0
İŞ ADAMININ BÜYÜK BAŞARISI!

Tekstil sektörünün önde gelen ajanslarından  Moda Marka Reklam Ajansı Başkanı Harun Yakut; ``Bu yıl ve geçtiğimiz bir  kaç yıldır düzenlenen (IFW) İstanbul Fashion Week moda haftalarının isim haklarının ve tescilinin 2002 yılından beri kendi firmasına ait olduğunu ``açıkladı.


 İstanbul Fashion Week Moda Haftasının Türk Patent Bürosundan Marka Tescilini Yaptırarak elinde bulunduran işadamı Harun YakutSitemiz Genel Yayın direktörü Abdullah Ortaç`a yaptığı açıklamada `` Mahkeme Kararı ile Adaletin tecelli ettiğini belirterek ``Markamıza Yeniden Kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz``dedi.

     Harun Yakut ;Firma olarak markamızla yeni  organizasyonlara başlamak üzere hareket  ettiğimiz  sırada,yaptığımız araştırma sonucu CNR Fuar firmasının markamızı 2006 yılında tüm sınıfları da aynı olmak üzere tescil ettirdiğini öğrendiklerini belirterek `` Bu olay karşısında çok şaşırdık ve markanın iptali ile ilgili, gerek TPE`ye  gerekse ilgili mahkemelere başvurduk. Mahkemeler sonucunda adalet tecelli etti ve zaten firmamıza ait olan markamıza tekrar kavuştuk.`` dedi.

    Yakut, en son yapılan IFW Moda haftasının, sponsor kuruluşun ismini kullanarak gerçekleştirilmesini, organizasyonun gerçek adını değiştiremiyeceğini hatırlatarak ``Mahkemeyi kazanalı yaklaşık bir yıl olmasına rağmen,yapılan organizasyonun, katılan kişi ve kuruluşların zarar görmemesi için moda haftası sonrası paylaşmayı uygun bulduk. Önümüzdeki günlerde markamız ve hedeflerimiz ile ilgili daha geniş bilgiyi kamuoyuyla paylaşacaklarını``söyledi.


ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10169,43%-0,04
  • DOLAR

    32,29% 0,11
  • EURO

    35,00% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2450,83% 0,20
  • Ç. ALTIN

    3912,88% 0,00