İŞ ADAMI YASİN ÖZEN ÇUBUK AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

Çubuklu İş Adamı Yasin Özen Çubuk Ak Parti İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

29.07.2017 21:17:09 0
İŞ ADAMI YASİN ÖZEN ÇUBUK AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

Çubuklu İş Adamı Yasin Özen Çubuk Ak Parti İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

 

YASİN  ÖZEN YAPTIĞI YAZUILI AÇIKLAMADA ŞUNLARI SÖYLEDİ:

 


''Değerli ve çok kıymetli hemşehrilerim 

Öncelikle hepinizi sevgi saygı ile selamlıyorum.


İlçemiz siyasetinde Ak partili bir kardeşiniz olarak Ak Parti Çubuk İlçe Başkanlığı’nın delege seçimi akabinde yeni bir teşkilat oluşumunun belirlenecek olması aşikardır.

 

Mevcut İlçe Başkanı’nın ve teşkilat yönetiminin değişimi Ak Parti Genel Merkez ve İl Yönetimi tarafından ivedili olarak yapılması gerekmektedir. Buradan bahisle Çubuk ilçemizde yeni bir yüzün yeni bir kadronun ilçenin birikmiş sorunlarını tek tek ele alıp ilgilenecek ve Çubuk halkının yanında yer alarak sesi olacak hali hazırdaki yönetim gibi Çubuk’a ve halkın isteklerine ilgisiz kalmayacak yeni bir yönetim ile Ak Parti Çubuk İlçe Başkanlığa adayım. Bu kararım siz değerli Çubuk halkının, üyelerimizin ve parti yöneticilerimizin teveccühüne kalmıştır. Halkımızın arzu ettiği, özlediği, destek verdiği bir ilçe Başkanı olarak adayım.

 

Derdimizin makam mevki sevdası olmadığını öncelikli olarak belirtmek isterim. İlçemize gerçekten hizmet edecek elini taşın altına sokacak liyakat sahibi, sevgi ve saygı duyduğumuz başka bir abimiz veya kardeşimiz çıkarsa da kendisine Ak Parti Çubuk İlçe Başkanlığı için destek vereceğimi kendisinin yanında olacağımı belirtmek İsterim.


Çubuk ilçemize hizmet etmek için böylesine güçlü bir iktidar partisi olan AK Parti çatısı altında esnafına, sanayicisine, bürokratına, akademisyenine, öğrencisine, gençlerine, çocuklarına, yetimine, köylüsüne, çiftçisine sahip çıkmak ve onların sesi olabilmek için adayım. Ak Partimizin gücüne güç katmak, ilçemizi de hizmet etmek ve taş üstüne taş koymak desturu ile ilçe halkımızın gönlünde yer kazanmak benim en büyük şiarımdır. Bu çıktığımız kutlu görev için Çubuk halkımızın destek ve dualarını bekliyorum. Sevdamız Çubuk ilçesidir. Çubuk ilçemizde “Ak Sevdalı” hemşerilerimizin bir arada görmek, coşku ile ilçemizi kalkındırmak güçlendirmek için adayım. Hepinizi sevgi saygı muhabbetle selamlıyorum.


Rabbim hayırlı ise nasip etsin inşallah.


Yolumuz samimiyet, arzumuz memlekete hizmet olduktan sonra gerisi rabbimin inaniyeti ve siz Çubuk halkının desteğidir. 

Saygılarımla.''

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/ÇUBUK

ABDULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04