İPEKYOL GENÇLİK MERKEZİNDEN VERGİ GELECEĞİMİZDİR SEMİNERİ 

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetleri sürdüren İpekyol Gençlik Merkezi Vergi haftası nedeniyle ?Vergi Bilinci? semineri düzenledi.

Güneydoğu Bölge Haberleri 21.03.2018 15:47:06 0
 İPEKYOL GENÇLİK MERKEZİNDEN  VERGİ GELECEĞİMİZDİR SEMİNERİ 

 

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetleri sürdüren İpekyol Gençlik Merkezi Vergi haftası nedeniyle “Vergi Bilinci” semineri düzenledi.

 

İpekyol Gençlik Merkezi ve Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanlığının ortak çalışmaları neticesinde İpekyol Gençlik Merkezi kursiyerleri ve Göbeklitepe Ortaokulu öğrencilere yönelik olarak gerçekleştirilen “Vergi Bilinci” seminerini Vergi Dairesi Başkanlığında görevli Gelir Uzmanı Hayriye KAPLAN, Gelir Uzman Yardımcısı Yeşim AK tarafından Vergi Geleceğimizdir sloganıyla Vergi nedir?, Mükellef nedir?, Mükellef hakları nelerdir?, Vergi Dairesi Başkanlığının görevleri, kurumsal yapısı, misyonu, vizyonu nedir?, niçin vergi ödenir?, ödenen vergilerin ne gibi hizmetler olarak bizlere geri döndüğü hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Bu konuda gençlerden gelen sorulara cevap verildi.

 

İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR; Güçlü yarınlar için, Güçlü bir Türkiye için sağlıklı ve bilinçli bir gençlik yetiştirmek en büyük idealimiz. Bu noktada gençlerimize Gençlik Merkezimize normal hayatlarında her zaman önemli gördüğümüz konularda bilgilendirmeye devam ediyoruz. Bir ülke eğitimle ancak başarıya ulaşabilir. Vergisini zamanında ödeyen, her mükellefin ülkenin kalkınması için vergi ödemesi gerektiğini, vergi ödemenin bir vatandaşlık görevini olduğunu anlatmamız ve öğretmemiz gerekmektedir. Vergi Bilinci konusunda gençlerimizi aydınlattıkları için Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanlığına ve görevli Gelir Uzmanı Hayriye KAPLAN, Gelir Uzman Yardımcısı Yeşim AK hanımefendiye teşekkür ediyorum.  İpekyol Gençlik Merkezi olarak Bu noktada eğitimlerimiz, etkinliklerimiz, çalışmalarımız ve seminerlerimiz devam edecektir. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ŞANLIURFA

 


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78