İPEKYOL GENÇLİK MERKEZİ?DEN HALFETİ GEZİSİ

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı İpekyol Gençlik Merkezi Saklı cennet Halfeti? ye gezi programı düzenledi.

Gündem 13.09.2017 19:48:16 0
İPEKYOL GENÇLİK MERKEZİ?DEN HALFETİ GEZİSİ

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı İpekyol Gençlik Merkezi  Saklı cennet Halfeti’ ye gezi programı düzenledi.

 

Gezi hakkında bilgi veren İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR; ‘’Gençlik Merkezi olarak gençlerimizle birlikte birçok etkinlik ve faaliyet düzenledik. Okulların açılması öncesinde   gençlerimize moral vermek, akranlarıyla birlik ve beraberlik içinde kaynaşmalarını, barış ve kardeşlik içinde paylaşımcı bir gençlik için gençlerimiz ve eğitmen arkadaşlarımızla ilimizin en güzel yerlerinden biri olan saklı cennet Halfeti’yi görmek, tarihi ve kültürünü yaşamak adına böyle bir gezi programı düzenledik.  Sadece gezi programını düzenlemekle kalmadık aynı zamanda gençlerimizle birlikte çevre temizliği ve genç gönüllüler projesi ile de ağaçlara kuş yuvası yaptık. Gençlerimizle hoşça vakit geçirip mutlu olduklarını görmek bizleri de mutlu ediyor’’ dedi.

 

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Hakan KEŞKÜŞ ise yaptığı açıklamada ; ‘’Gençlerimiz yıl içersinde Gençlik Merkezlerinde gayet güzel çalışmalara imza atmaktalar. Bugünde gençlerimizi ödüllendirmek adına Halfeti gezisi düzenledik. Emeği geçen başta Sayın Valimiz Abdullah ERİN, Vali yardımcısı Ufuk AKIL, Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR, ipekyol Gençlik Merkezi eğitmenleri ve öğrencilerine teşekkür ediyorum. Tüm gençleri Gençlik Merkezlerinden istifade etmeye davet ediyorum.’’ Dedi .

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ŞANLIURFA


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,41% -0,17
  • EURO

    34,69% -0,64
  • GRAM ALTIN

    2439,57% 0,15
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19