İMAF GENEL KURULUNA KATILAN TUNCAY ÖZKAN MARDİNLİLERİN İZMİR SİYASETİNDE DAHA ETKİN OLMALARINI İSTEDİ

İzmir Mardinliler Federasyonu 4.olağan genel kuruluna katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tuncay Özkan yaptığı konuşmasında İzmir`de yaşayan Mardinlilerin İzmir Siyasetinde daha etkin rol oynaması gerektiğini söyledi.

Mardin 14.10.2018 22:03:00 0
İMAF GENEL KURULUNA KATILAN  TUNCAY  ÖZKAN MARDİNLİLERİN İZMİR SİYASETİNDE DAHA ETKİN OLMALARINI İSTEDİ

İzmir Mardinliler Federasyonu 4.olağan genel kuruluna katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tuncay Özkan yaptığı konuşmasında İzmir'de yaşayan Mardinlilerin İzmir Siyasetinde daha etkin rol oynaması gerektiğini söyledi.

 

İzmir'de Federasyon binasında gerçekleşen 4.Olağan kuruluna ilgi yoğun oldu.Genel Kurul Toplantısına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili  Tuncay Özkan,CHP İzmir Milletvekili  Bedri Serter, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Eski Grup Başkanvekili   Bilal Doğan,AK Parti Eski İzmir Milletvekili  Tevfik Ensari,CHP Karabağlar Eski İlçe Başkanı  Polat Manduz,İMAF Kurucu Genel Başkanı Salih Pehlivanoğlu,İMAF ilk Genel Başkanı  Mehmet Şakin Irmak,İmaf Eski Genel BaşkanI  Beşir Tunç,AK Parti Konak Belediyesi Grup Başkanvekili Abdullah Siyahkoç , Fevzi Bayram,Sait Karaaslan,Fuat Mikailoğlu,Mardin Eski Senatörü   Cemil Çeçan ,  Koçali Al ve  Federasyonu  oluşturan derneklerin başkanları  üye ve delegeleri ile İzmir'de yaşayan Mardinliler katıldı.

 

Genel Kurul Toplantısında kısa bir konuşma yapan  CHP Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tuncay Özkan yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

 

''Değerli Başkan ,Hanımefendiler,biraz turna kuşuna benziyor insan nerde doğduğu değil,nerde doyduğu önemli oluyor.Turna kuşu ile nasıl kavga ederisiniz ki,edilmez onunla kavga.O'nunla barışmak gerekiyor.

 

Ben de İzmir'e partimin görevlendirmesi ile geldim.Gerçi İzmir aşkım çok eski  zamanlarden beri vardır. 1984 yılında İzmir'e gelip  İzmir'in suyu azalıyor diye bir miting yapmıştık.İzmirliler dalga geçmişlerdi Yahu İzmir'in suyu biter mi diye...Ama bitmişti.

 

Efendim İzmirli olmak,hepimizin geldiği yerlerden değerleri ile gelip,İzmir ile kucaklaşması İzmir hepimizi kabul ediyor.O yüzden İzmir adeta bir ana kucağı gibi...Büyük aşkımız hizmet eder gibi hizmet etmek zorundayız.O'nun için yaratmak,O'nun için üretmek,O'nun sevgisine,'Onun cömertliğine karşılık vermek zorundayız.O  anlamda Mardinliler çok büyük bir başarıya  imza attılar.Her aşamasında varlar.Bir tek aşamasında eksikler ,Bir tek siyaset te..Kentin karar mekanizmasına katılmak zorundasınız.Onun için hiç parti farkı gözetmeksizin ,hangi partide bir olanak bulursanız,Oradaki adayı destekleyiniz''Dedi.

 

İMAF 4.olağan genel kurulunda yapılan konuşmaların ardından yapılan seçimler sonucunda başkanlığa    Ahmet Tunç yeniden seçildi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00