İMAF BAŞKANI BEŞİR TUNÇ`UN BABASININ MEVLİTİNE YOĞUN KATILIM

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) Genel Başkanı Beşir Tunç?un babası ve İzmir?de yaşayan Mardinlilerin önemli isimlerinden Hacı Mehmet Necim Tunç?un mevlidine yüzlerce Mardinli ve kentin tanınmış simaları katıldı.

Mardin 29.05.2017 15:48:13 0
İMAF BAŞKANI BEŞİR TUNÇ`UN BABASININ MEVLİTİNE YOĞUN KATILIM

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) Genel Başkanı Beşir Tunç’un babası ve İzmir’de yaşayan Mardinlilerin önemli isimlerinden Hacı Mehmet Necim Tunç’un mevlidine yüzlerce Mardinli ve kentin tanınmış simaları katıldı. Geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü Alsancak Devlet Hastanesi’nde 82 yaşında hayata veda eden Hacı Mehmet Necim Tunç, İzmir’de Mardinliler arasında önemli simalardandı.

 

İMAF Genel Başkanı Beşir Tunç ve Milli Judo Antrenörü Münir Tunç’un babası Hacı Mehmet Necim Tunç geçtiğimiz günlerde hayata veda etti. 82 yaşında hakkın rahmetine kavuşan Tunç’un cenazesi ve  mevlidi şerifi büyük bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşti. Menderes’te toprağa verilen Tunç’un vefatının 3. gününde Mardin-Ömerli-Alıçlılılar Derneği’nde mevlidi okutuldu. İzmir, Konya, Mardin, Kızıltepe, Ankara, İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli illerinden mevlide gelen Mardinliler Tunç’a rahmet, ailesine baş sağlığı diledi. Mevlide Almanya’dan da Tunç’un yakınları ve dostları katıldı.

 

İMAF Genel Başkanı Beşir Tunç da yayımladığı mesajda kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ederek, “Babam Mehmet Tunç’un vefatı dolayısıyla cenaze törenimize katılan, sosyal medya aracılığı ile ve telefonla baş sağlığı dileyen dostlarıma, İzmir Vali Yardımcımız Sayın Mehmet Sadık Tunç’a, Buca Kaymakamımız Sayın Fecri Fikret Çelik’e, Konak Kaymakamımız Sayın Mehmet Eriş’e, Buca Belediye Başkanımız Sayın Levent Piriştina’ya, Konak Belediye Başkanımız Sayın Sema Pekdaş’a, Karabağlar Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Selvitopu’na, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Sayın Ali İhsan Yıldız’a, AK Parti Konak İlçe Başkanı Sayın Temel Yıldırım’a, AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Sayın Kazım Erten’e, CHP Konak İlçe Başkanı Sayın Şakir Başak’a, Mardinliler Vakfı Başkanı Sayın Rasim Kahraman’a, Kızılay İzmir İl Müdürü Sayın Gökay Gök’e, Otokent Sitesi Başkanı Sayın Fevzi Demir’e, Ömerli eski Belediye Başkanı Sayın Servet Cemiloğlu’ya ve tüm İzmirli dostlarım ile Mardinli hemşerilerime yürekten teşekkür ederim” dedi.

 

Rahmetli Tunç’un Judo Milli Antrenörü oğlu Münir Tunç da, babasının Mardin’e ve İzmir’de yaşayan hemşerilerine, dostlarına çok önem verdiğini kaydederek, “Vefatından sonra bütün dostlarımızı yanımızda gördük. Allah razı olsun. Bu bizim acımızı hafifleten ve bize güç veren bir durum. Herkese teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi. 

 

Artuklu Haber Ailesi olarak,Rahmetli Hacı Mehmet Necim Tunç’a  Allahtan rahmet diliyor,TUNÇ Ailesine ve sevenlerine  Başsağlığı diliyoruz.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10056,00%-1,59
  • DOLAR

    32,23% -0,10
  • EURO

    34,77% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2424,29% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3924,06% 0,00