İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE TRAFİK BİLİNCİ ANLATILDI

Yavuz Selim ve İMKB İlkokullarında ?Okul önce ve sonra trafik bilinci eğitim? programı düzenlendi.

11.04.2017 17:02:40 0
İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE TRAFİK BİLİNCİ ANLATILDI

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü tarafından ülke genelinde başlatılan ve Polatlı’da ki okullarda da, okul öncesi ve ilkokulda okuyan karayolunu kullanan öğrencilere yönelik, karayolu trafik güvenliğinin sağlanması, trafik bilincinin kazandırılması yönünde eğitim programı düzenlendi. 

 

Hayat Sürücü Kursu Usta Öğreticisi Zeynep Koçyiğit’in ilkokul öğrencilerine verdiği derste trafik adabı, çevre ve ilk yardım gibi konulara değinildi. Koçyiğit ayrıca öğrencilere trafik andını okutarak çalışmalarını tamamladı.

 

Koçyiğit yaptığı konuşma da ise geleceğimizin teminatı minik öğrenciler ile trafik eğitim dersi gerçekleştirdiklerini ve öğrencilerin kendisini ilgiyle dinlediğini ve derslerin çok verimli geçtiği belirtti. Koçyiğit sözlerinin devamında, “Öğrenciler ile gerçekleştirdiğimiz derslerimizde, Milli Eğitim Bakanlığı ve Federasyonumuzun ortaklaşa yapmış olduğu video çalışmasını öğrencilere izleterek, onların trafikte bilinçli hareket etmelerini sağladık. Öğrenciler de gerçekten trafik dersimizi çok sevdiler ve bizi sevgiyle karşıladılar. Bu çalışmaların ilçemizde bulunan ilköğretim ve okul öncesi okullarımızda devam edecek.” dedi.

 

Öğrenciler ayrıca Hayat Sürücü Kursu Usta Öğreticisi Zeynep Koçyiğit’e ders sonunda sarılarak ders için teşekkür etti. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/POLATLI

HABER:RÜZGAR KABASAKAL


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04