İlkokul `da Türk Bayrağı Coşkusu

Şehit Ahmet Poyraz İlkokulu ?nu ziyaret eden Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerinin öğrencilere hediye ettikleri Türk Bayrakları büyük bir coşkunun yaşanmasına neden oldu.

Türk Dünyasından Haberler 12.02.2016 14:27:32 0
İlkokul `da Türk Bayrağı Coşkusu

Şehit Ahmet Poyraz İlkokulu ‘nu ziyaret eden Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerinin öğrencilere hediye ettikleri Türk Bayrakları büyük bir coşkunun yaşanmasına neden oldu.

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerinin Bartın İl Merkezi ve İlçelerinde ‘’Polis Dostunuz, Arkadaşınızdır.’’ fikri doğrultusunda Vatandaş –Polis İşbirliğinin en üst seviyelere taşınması için sürdürdüğü çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Bu bağlamda Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri Bartın ‘ın seçkin okulları arasında gösterilen Şehit Ahmet Poyraz İlkokulu ‘nu ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Tümer Yılmaz Bartın Valisi Sayın Seyfettin Azizoğlu,  Bartın İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu  ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Tekin Aktemur ‘un iyi dileklerini iletti. Ziyarette “Geleceğiniz, Geleceğimizdir,” sloganıyla psiko sosyal model örnek alınarak yürütülen ‘’Kuzey ‘in İncileri’’ isimli proje etkinlikleri hakkında da  bilgiler verildi. Öğrencilerle sohbet edip öğrencilerin sorularını da cevaplayan Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri öğrencilere çikolata ve  özel olarak hazırlatılan blok not defterlerini hediye ettiler. Ziyarette öğrencilere ayrıca Türk Bayrakları da hediye edildi. Türk Bayraklarını polis ağabeylerinin ellerinden alan öğrencilerin son derece mutlu oldukları gözlenirken, büyük bir coşku da yaşandı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BARTIN


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90