İL MÜDÜRÜ SARI, SAVUR KIRSAL MAHALLE OKULLARINI ZİYARET ETTİ

Mardin İl Millî Eğitim Müdürü Yakup SARI, Savur ilçesi kırsal mahallelerde bulunan okulları ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi.

Mardin 24.12.2017 08:59:06 0
İL MÜDÜRÜ SARI, SAVUR KIRSAL MAHALLE OKULLARINI ZİYARET ETTİ


    Mardin  İl Millî Eğitim Müdürü Yakup SARI, Savur ilçesi kırsal mahallelerde bulunan okulları ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, Maarif Müfettişlerinden Süleyman AKIN ile Savur ilçesinde bulunan İşgören Osman Bakırcı Ortaokulu, İşgören Osman Bakırcı İlkokulu, Kocahöyük İlkokulu, Şenocak Beyazıt Boran İlkokulu/Ortaokulu, Kırkdirek İlkokulu, Taşlık İlkokulu, Yazır İlkokulu, Soylu İlkokulu/Ortaokulu, Başkavak İlkokulu ve Başkavak Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi. SARI, sınıfları gezerek öğrencilere Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa YAMAN’ın hediye ettiği kitapları   öğrencilere verdi.

 

     Okullarda öğretmenler   ile de bir araya gelen İl Müdürü Yakup SARI, kırsal mahallelerde görev yapan öğretmenlerin kendilerini yalnız hmemeleri adına bu tür gezilere sık sık yer verdiğini ifade ederken:’’ Millî Eğitim camiasının en değerli üyeleri siz öğretmenlerimizi yaptığınız gayretli ve özverili çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. İnanıyorum ki bugün ektiğiniz tohumlar 20-30 yıl sonra ülkemizin gül bahçesine dönmesine vesile olacaktır. Sizlerin yetiştirdiği öğrencilerimiz 15 Temmuzda vatan hainlerine karşı ‘DUR’ dedi. Sizlerin yetiştirdiği öğrencilerimiz bugün Kudüs için ayağa kalkıyor. Allah’ın izniyle bugün elinden dilinden zarar gelmeyen, değerlerine sahip çıkan altın bir nesil yetişiyor. Sizleri emeklerinizden ve bu gayretli çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Millî eğitim olarak her zaman öğretmenlerimizin yanındayız. Her türlü sıkıntı ve sorunlarınızda bizlere ulaşabilirsiniz’’ dedi. SARI’ya okul ziyaretleri esnasında Savur İlçe Millî Eğitim Müdürü Abdurrahim DEMİR de eşlik etti.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/SAVUR


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04