İL MÜDÜRÜ SARI MİDYAT EFELER-ORTACA HATTI OKULLARINI YENİDEN ZİYARET ETTİ

Mardin il Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, okul ziyaretleri programı kapsamında Midyat ve Dargeçit ilçelerindeki kırsal mahalle okullarını yeniden ziyaret etti.

Mardin 22.05.2019 11:07:03 0
İL MÜDÜRÜ SARI MİDYAT EFELER-ORTACA HATTI OKULLARINI YENİDEN ZİYARET ETTİ

Mardin il Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, okul ziyaretleri programı kapsamında  Midyat ve Dargeçit ilçelerindeki kırsal mahalle okullarını  yeniden  ziyaret etti.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürürü Yakup SARI, Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir ALTAY ile birlikte Midyat ilçesinde kırsal mahallelerde bulunan Gülveren İlkokulu, Gülveren Ortaokulu, Gülveren İlkokulu Anasınıfı, Alagöz İlkokulu, Başyurt İlkokulu, Efeler İlkokulu, Efeler Ortaokulu, Efeler İlkokulu Anasınıfı, Kuyucak Çağdaş Yaşam Ferhat Şenatalar İlkokulu, Kuyucak Çağdaş Yaşam Ferhat Şenatalar İlkokulu Anasınıfı, Ortaca İlkokulu, Orataca Ortaokulu, Hanlar İlkokulu, Hanlar İlkokulu Anasınıfı, Yeşilöz İlkokulu, Dolunay İlkokulu, Dolunay İlkokulu Anasınıfı, Altıntaş İlkokulu, Bağlarbaşı Osman Benzeş İlkokulu ve Narlı İlkokulu, Narlı Ortaokulu ve Narlı İmam Hatip Ortaokulu olmak üzere toplam 22 okulu ikinci kez ziyaret etti. SARI, Dargeçit İlçende Beğendi İlkokulu'nu ikinci kez ziyaret etti.

 

    Ziyaret ettiği 23 okulda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen SARI; öğretmenlerin  istek ve şikâyetlerini dinledi. SARI, Mardin Milli Eğitim Camiasının büyük bir aile olduğunu ve öğretmenlerin bu ailenin en önemli fertleri olduğunu söyledi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

  


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,60%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88