İL MÜDÜRÜ SARI İFTARDA PANSİYONER ÖĞRENCİLERLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, Ömerli ve Midyat ilçelerinde bulunan pansiyonları ziyaret ederek iftar hazırlıklarını denetleyip, Midyat Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrenci Pansiyonu`nda öğrencilerle birlikte iftarını açtı.

Mardin 14.05.2019 11:09:54 0
İL MÜDÜRÜ SARI  İFTARDA PANSİYONER ÖĞRENCİLERLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, Ömerli ve Midyat ilçelerinde bulunan pansiyonları ziyaret ederek iftar hazırlıklarını denetleyip, Midyat Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrenci Pansiyonu'nda öğrencilerle birlikte iftarını açtı.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, ilk olarak Ömerli Gazi Yatılı Bölge Ortaokulu'nu ziyaret ederek iftar hazırlıklarını ve yemekhaneyi denetledi.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Ardından Midyat Hayrettin Karaman AİHL Pansiyonu'nu ziyaret ederek iftar öncesi hazırlıkları denetleyip, öğrencilerle bir araya geldi. SARI, daha sonra Midyat Çağdaş Yaşam Ergün Öner Kız Öğrenci Yurdu'nu ziyaret etti. Mutfakta incelemelerde bulunan SARI, öğrencilerle  sohbet etti. Ardından Midyat Ayşen Özyeğin Orta Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu'na geçen SARI, mutfakta incelemelerde bulunup iftar hazırlıklarını denetledi.

 

Midyat Fen Lisesi Pansiyonu'nu ziyaret eden SARI, mutfakta denetlemelerde bulunup, öğrenci ve öğretmenlele bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet ettikten sonra pansiyondan ayrılan Mardin il milli eğitim müdürü Yakup SARI, son olarak Midyat Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrenci Pansiyonu'nu ziyaret etti. Öğrenci ve öğretmenlerle birlikte iftarını açtı.

 

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup   SARI, iftar ziyaretlerine devam edeceğini ve öğrencilerin yanında olmaya devam edeceğini bildirdi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04