İL MÜDÜRÜ SARI`DAN ARTUKLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, Artuklu İlçe Milli Eğitim müdürlüğünü ziyaret ederek müdürlük çalışanlarıyla toplantı gerçekleştirdi.

Mardin 12.08.2019 11:00:11 0
İL MÜDÜRÜ SARI`DAN ARTUKLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Mardin   İl Milli Eğitim Müdürü   Yakup SARI, Artuklu İlçe Milli Eğitim müdürlüğünü ziyaret ederek müdürlük  çalışanlarıyla toplantı gerçekleştirdi.

 

Ziyaretin amacının ''Teşekkür Ziyareti'' olduğunu ifade eden Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup  SARI, müdürlüğümüz personelleri ile yaptığı toplantıda eğitim ve öğretimin amacı, milli eğitim personellerinin amacı ve geleceğin şimdiden planlanmasının önemine değindi. Ülkemizin geleceği ve sorunları için eğitimin önemine vurgu yapan Sayın SARI, var olan sorunların giderilmesi ve ülkemizin geleceğinin inşasının eğitimden geçtiğini bu nedenle yaptığımız için ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Sayın İl Müdürümüz devletin bir bütün olduğunu ve devletimizin her kaynağının verimli kullanılması gerektiğini, velilere, öğretmenlere ve öğrencilere olumlu yaklaşımın eğitime de olumlu yansıyacağını ifade etti. Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çalışmalarının Mardin ili  için lokomotif niteliğinde olduğunu bu nedenle Artuklu'da yapılan çalışmaların diğer ilçelere örnek teşkil ettiğini kaydeden Sayın SARI yapılan çalışmalar nedeniyle Artuklu İlçe müdürlüğü  çalışanlarına teşekkür etti.

 

              Önümüzdeki dönemlerde akademik başarının artması için daha çok çalışacağımızı, ilimizi hakkettiği seviyelere çıkarmak için tüm gayreti sarf edeceğimizi dile getiren   Yakup SARI yapılan çalışmaların hiçbir zaman yeterli olmayacağını her zaman daha çok çalışmamız gerektiğini ifade etti.

 

              Ülkemizin stratejik önemine de değinen Mardin il milli eğitim müdürü Yakup  SARI, bu durumun farkında olunarak çalışmaların yürütülmesinin, birlik ve beraberliğimizin sürekli olmasının ve devleti yüceltme gayreti içerisinde olunmasının gerekliliğine vurgu yaptı. Ayrıca eğitimin uzun bir süreç olduğunu ve bu süreçte kesinlikle boşluk olmaması gerektiğini ifade ederek 2019-2020 eğitim öğretim yılı için başarı dileklerinde bulundu.

 

               Yapılan toplantı esnasında söz alan Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şehmus SÜMER ise beraber çalıştığı ekibin çok iyi işler çıkardığını ifade ederken bu ekibe ve Artuklu İlçesi için verilen destekler ve fark yaratan çalışmaları nedeniyle İl Mili Eğitim Müdürü Yakup SARI'ya teşekkür etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


39.5° / 25.2°
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,75% 1,53
  • EURO

    35,02% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2458,98% 2,86
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75