İL BAŞKANI DÜNDAR:`RAMAZAN AYI BOYUNCA MARDİNLİLERİN `GÖNÜL SOFRASI`NA KONUK OLACAĞIZ`

AK Parti Mardin İl Başkanlığı, İl Kadın Kolları Başkanlığı ve İl Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış oldukları çeşitli programlarla vatandaşların evlerine giderek ?Gönül Sofrası? çatısı altında gönüllerini fethediyorlar.

Mardin 31.05.2017 08:46:26 0
İL BAŞKANI DÜNDAR:`RAMAZAN AYI BOYUNCA  MARDİNLİLERİN `GÖNÜL SOFRASI`NA KONUK OLACAĞIZ`

AK Parti Mardin İl Başkanlığı, İl Kadın Kolları Başkanlığı ve İl Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış oldukları çeşitli programlarla vatandaşların evlerine giderek ‘Gönül Sofrası’ çatısı altında gönüllerini fethediyorlar.



Ramazan ayının bereketi ve güzelliğinin yardım ve gönül kazanmaktan geçtiğini belirten AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Kendimizle bir bütün haline getirdiğimiz ‘Gönül Sofrası’ programında, vatandaşlarımızın evlerine giderek beraber iftar açma fırsatı buluyoruz. Ramazan ayının vermiş olduğu o bereketle iftarlarımızı açtıktan sonra ailemizle sohbet edip birebir dertleşme imkanı yakalıyoruz. Ailelerimizin  şahsi ya da toplumsal bazı sıkıntılarını dinleyerek elimizden geleni yapmaya çalışacağımızı belirtiyoruz. Bizlerde geçmişten günümüze AK Parti hükümetlerinin yapmış oldukları yenilik ve icraatları ailelerimize anlatarak, AK Parti’yle ülkemizin ve bölgemizin daha yaşanılabilir bir konumda olduğunu dile getiriyoruz”. 



İl Kadın Kollarımız ve İl Gençlik Kollarımızın ayrı ayrı düzenlemiş oldukları bu etkinlik halkımız ve vatandaşlarımız tarafından takdirle karşılandığını dile getiren İl Başkanı Dündar, “Çünkü vatandaşlarımızla iç içe olmak, sohbet etmek, hediyeleşmek, sorunlarını dinlemek en güzel duyguların başında geliyor. Bu akşam işitme engelli olan vatandaşımız Elvan Atmaca’yı ziyaret ederek kendileriyle bir araya geldik. Yaptığımız ziyaretten büyük bir memnuniyet duyan ailemiz bizleri sevinçle ve heyecanla karşıladılar”.

 

Dündar, “Özellikle Ramazan ayı gibi manevi iklimi dopdolu bu ayda yapmış olduğumuz bu ziyaretler daha da önem kazanıyor. Bu ve buna benzer etkinlikleri Ramazan ayı boyunca inşallah devam ettireceğiz. Böylesine manevi havası bol olan Ramazan ayında vatandaşlarımızın yanında olmaya, aç olana aş, dertli olana derman olmaya çalışacağız”.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10055,98%-1,59
  • DOLAR

    32,23% 0,13
  • EURO

    34,78% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2419,94% -0,99
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49