İDRİS DEMİR``MARDİN TkMM OLARAK TBMM`DE VERİMLİ GÖRÜŞMELERDE BULUNDUK``

Mardin küçük Millet Meclisi Koordinatörü İdris Demir 23 Nisan`da TBMM`ye yaptıklari ziyaret olumlu geçtiğini söyledi.

Gündem 26.04.2019 12:06:44 0
İDRİS DEMİR``MARDİN TkMM OLARAK  TBMM`DE VERİMLİ GÖRÜŞMELERDE BULUNDUK``

Mardin küçük Millet Meclisi Koordinatörü İdris Demir 23 Nisan'da  TBMM'ye yaptıklari ziyaret olumlu geçtiğini söyledi.

İdris DEMİR “Geçmiş ve gelecek bir yıl”


İki gün süren seminer programına, 15 ilin Hamalları ve TkMM Mutfağı katılıyor…

Türkiye küçük Millet Meclislerinin, geleneksel 23 Nisan buluşması, 22-23 Nisan’da yapıldı. Ankara buluşmasında, Adana, Batman, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Hatay/İskenderun, Kars, Kayseri, Kocaeli, Mardin, Mersin, Muğla/Bodrum, Sakarya, Ankara ve İstanbul Hamalları ve TkMM Mutfağı bir araya geldi.
 
Seminerin ilk gününde, gazeteci İrfan Aktan, “Temel Haber Yazım Teknikleri” atölyesinde bizlerle birlikte olurken, TkMM Mutfağı gün boyunca, birebir uygulamlarla “telekonferans aplikasyonları ve kamera çekim teknikleri” eğitimleri verdi. Kocaeli Milletvekili ve TkMM destekçisi Ö. Faruk Gergerlioğlu de çalışma sürerken misafirimiz oldu; hoş geldi!

Hem Hamallar hem de Mutfak, geçmiş bir yılı değerlendirdi, tartıştı. İllerin deneyim paylaşımları ve öne çıkan iyi uygulamaların yaygınlaştırılma olanakları iki gün süren çalışmanın değişmeyen gündemleriydi. 

TBMM Ziyaretlerimiz
TBMM bayramlaşma ziyaretlerimizin ilk durağı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grubuydu. İstanbul Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu ve Emine Gülizar Emecan, Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, TkMM heyetini kabul ettiler.

 

TBMM Genel Kurulu 23 Nisan özel oturumuna da katıldık…

Bayramlaşma ziyaretlerimizin ikinci durağı Halkların Demokratik Partisi (HDP) oldu. HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç, İstanbul Milletvekili Erol Katırcıoğlu ve Batman Milletvekili Necdet İpekyüz parti grup odasında heyetimizi kabul ettiler.
 

Bayramlaşma ziyaretlerimizin son grup durağı İyi Parti grubuydu. İyi Parti Grup Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ı ziyaret ettik.
 

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam da, TBMM'de heyetimiz kabul etti.
 
TkMM’ler 11. yılında, adil, kaliteli ve kurallı bir diyalog için tüm siyasi partilerimizle “eşit yakınlık” kurma gayretini sürdürüyor. Ak Parti ve MHP grupları ile bayramlaşamamak üzücü olsa da, büyüğümüz TBMM’yi ziyaret etmek bizi hep mutlu ediyor. 
Mardin küçuk Millet Meclisi Koordinatörü İdris DEMİR sözlerini şöyle tamamladı.TkMM ye hiç üşenmeden Mardin toplantılarına katılan herkese minetar olduğunu ve "Genel Kurula giriş davetiyelerimizi sağlayan Mardin Milletvekilimize teşekkür ederiz."Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% -0,02
  • EURO

    34,73% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2441,50% 0,39
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00