İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Trabzon Tanıtım Günleri?ne Katıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri açılış törenine eşi Hamdiye Soylu ile katıldı.

26.05.2017 14:21:17 0
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Trabzon Tanıtım Günleri?ne Katıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri açılış törenine eşi Hamdiye Soylu ile katıldı.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Trabzon'un tarihi ve kültürel önemine vurgu yaparak, Trabzon Günleri'nin düzenlenmesine katkıda bulunanlara teşekkür etti.
 
 
Türkiye'deki 81 vilayeti gezip ve görme fırsatı bulduğunu dile getiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Her gezdiğimizde, gördüğümüzde başta insanımız olarak o bölgelerin zenginlikleri öz güvenimizi artırdı, memleketimize olan sadakatimizi, ülkemize olan bağlılığımızı artırdı. Allah'a binlerce şükürler olsun. Bugün dünyada karmaşıklık ve keşmekeşlik var. Ama bu karmaşıklık ve keşmekeşliği bu gördüğünüz zenginlikler, şu ruh, gönül dünyaları güzel olan insanlar, dokunarak ve kendi medeniyetlerini onlara anlatarak ortadan kaldıracaklar ve bütün dünyayı huzura kavuşturacaklar. Bizim yürüyüşümüz sadece günümüzü tamamlamak için değildir. Bizim yürüyüşümüz dünyaya sözü olan bir milletin kuvvetli olması güçlü, kudretli olmasıdır. Onun için özgür, zengin, kuvvetli olacağız. Onun için tüm dünyaya anlatacağımız sözleri anlatma kuvvetini ve kudretini elde edeceğiz." dedi.
 
 
Atatürk Kültür Merkezi'ndeki Trabzon Tanıtım Günleri'nin açılış törenine, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00