İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

Sosyal Medya hesabından yazılı açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Gündem 12.04.2020 21:33:33 0
İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU GÖREVİNDEN  İSTİFA ETTİ

Sosyal Medya hesabından yazılı açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu görevinden istifa ettiğini açıkladı.

 

  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nın resmi twıter hesabından yaptığı yazılı açıklama şöyle;

 

"Gayretle ve titizlikle yürütülen bir süreçte, tamamen salgının önlenmesine yönelik hafta sonu sokağa çıkma kararınının uygulanmasının sorumluluğu, her yönüyle şahsıma aittir.

 

Başlangıçta kısıtlı saatlerde de olsa ortaya çıkan görüntüler, mükemmel yönetilen bu süreçle uyuşmadı. Yaşadığım onca tecrübe, sorumluluk kısmı üzerimizde olan bu olayda, böyle görüntülere yol açmamalıydı.

 

İyi niyetle, hafta sonunda salgını ve bulaşı bir nebze durdurabilmek adına atılan bir adımdı. Hiç bir zaman zarar vermek istemediğim Aziz Milletimiz, hayatımın sonuna kadar da sadık olacağım Sayın Cumhurbaşkanım beni bağışlasın...

 

 Onurla yürüttüğüm İçişleri Bakanlığı görevimden ayrılıyorum... Tüm dostlara, mesai arkadaşlarıma Allahaısmarladık.. Allah milletimizi korusun..." dedi.

 

 

 

Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı `Gayretle ve titizlikle yürütülen bir süreçte, tamamen salgının önlenmesine yönelik hafta sonu sokağa çıkma kararınının uygulanmasının sorumluluğu, her yönüyle aittir. Başlangıçta kısıtlı saatlerde olsa ortaya çıkan görüntüler, mükemmel yönetilen bu süreçle uyuşmadı. Yaşadığım onca tecrübe, sorumluluk kısmı üzerimizde bu olayda, böyle görüntülere yol açmamalıydı. İyi niyetle, hafta sonunda salgını ve bulaşı bir nebze durdurabilmek adına atılan bir adımdı. Hiç zaman zarar vermek istemediğim Aziz Milletimiz, hayatımın sonuna kadar da sadık olacağım Sayın Cumhurbaşkanım bağışlasın... Onurla yürüttüğüm İçişleri Bakanlığı görevimden ayrılıyorum... Tüm dostlara mesai arkadaşlarıma Allahaısmarladık.. Allah Milletimizi korusun... Saygılarımla Süleyman Soylu`

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88