İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU`YU TRABZONSPOR FORMALARI İLE KARŞILADILAR

Dün çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Mardin`e gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu`yu Mardin Hava limanında Trabzonspor formaları ile Mardin Trabzonspor taraftarları Derneği Başkanı İbrahim Aydın ve Minik taraftarlar tarafından,Trabzonspor k

Mardin 6.03.2017 10:54:13 0
İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU`YU TRABZONSPOR FORMALARI İLE KARŞILADILAR

Dün çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Mardin'e gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu Mardin Hava limanında  Mardin Trabzonspor taraftarları Derneği Başkanı İbrahim Aydın ve .Trabzonspor formaları giymiş Minik Trabzonspor taraftarları tarafından,Trabzonspor kaşkolu takılarak karşılandı.

 

Mardin'e  gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu Mardin Trabzonspor taraftar Derneği Başkanı ibrahim Aydın ve Minik Trabzonspor taraftarları tarafından coşku ile karşılandı.

 

 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu Mardin Havalimanında Mardin Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Aydın, minik Trabzonspor taraftarları Ceylan ve Yusuf bir elinde türk bayrağı bir elinde bordo mavi bayraklarla karşıladı.
 

İçişleri BakanıSüleyman  soylu  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan tarafından  açılışı  gerçekleştirilen Şenol Güneş Spor kompleksi açılışına Davet ettiği Minik Mardinli Trabzonspor Taraftarları Ceylan ve Yusuf  tarafından karşılanarak Bakan Soylu'ya  Trabzonspor kaşkolu  taktı.

 

Bakan Soylu Mardin Trabzonspr Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın ve Mink taraftarlar ile bir süre sohbet etti.

 

Artuklu Haber'e Özel açıklama bulunan Mardin  Trabzonspor Derneği Başkanı İbrahim Aydın, Mardin Trabzonsporlular Derneği olarak 6 ile hitap ettiklerini  ifade ederek, "Mardin Trabzonspor Taraftar Derneği olarak Diyarbakır, Şanlıurfa, Batman, Siirt, Şırnak ve Mardin olmak üzere 6 ilde faaliyet yürütüyoruz. 127   delegemiz ve  3 bin 126 kişiden oluşan  üyemiz var.Her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Bölgede derneğimize artan bir  ilgi var. Amacımız Mardin ve bölgede Trabzonspor’u sevdirmek ve Mardin-Trabzon arasında Kardeşlik köprüsü kurarak,ilişkilerimizi ilerletmek istiyoruz.

 

Trabzonspor sayesinde Trabzon ile Mardin arasında kardeşlik köprüsü oluşturmak istiyoruz. Bunu inşallah önümüzdeki günlerda başlatacağımız girişimler ile  başaracağımıza inanıyorum. Halen 2 bin 100 metre karelik alanda ise Trabzonspor altyapı tesislerini oluşturma yolundaki projemizin  İnşaat yapımı sürüyor. Mardin ve bölgedeki yetenekli çocukları bu tesislerde yetiştirmeyi hedefliyoruz." Açıklamasında bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04