İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU RÖTARLI OLARAK MARDİN`DE....

66.Hükümet`te yapılan Mini revizyon sonrasında Çalışma Bakanlığı görevinden İçişleri Bakanlığı görevine getirilen Süleyman Soylu ilk yurt içi gezisini Mardin`e gerçekleştirdi.

2.09.2016 18:19:23 0
İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU RÖTARLI OLARAK MARDİN`DE....

66.Hükümet'te yapılan Mini revizyon sonrasında Çalışma Bakanlığı görevinden İçişleri Bakanlığı görevine getirilen Süleyman Soylu ilk yurt içi gezisini Mardin'e gerçekleştirdi. Mardin Havaalanına saat 13.00'te gelmesi beklenen uçak Rötar nedeniyle saat 16.15'te Mardin Hava limanına indi. 

 

Hava Limanında Mardin Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Aydın ve Trabzonspor Forması giymiş minikler tarafından karşılanan Bakan Soylu hava limanında kendisini Karşılamaya gelen Mardin Trabzonspor taraftarlar derneği heyeti  ile bir süre sohbet etti.

 

Mardin Havalimanında Ak Parti Mardin Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı ve Orhan Miroğlu ile 25.Dönem Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkullubey,Ak Parti Mardin il Başkanı Mehmet Ali Dündar,Artuklu ilçe Başkanı Olcay Sekizkardeş,İl Gençlik kolları Başkanı Halil Yomak,Mardin Valisi Mustafa Yaman ve Bürokratlar ile Ak Parti ilçe Başkanlrı ve çok sayıda Mardinli vatandaş tarafından karşılandı.

 

Yoğun güvenlik tedbirleri altında kalacağı Otel'e hareket eden Bakan Soylu Otelde kısa bir süre dinlendikten sonra Ak Parti il Binasına gelerek burada partililerle selamlaştı,Daha sonra Mardin Valiliğine Geçen İçişleri Bakanı Süleymen Soylu burada Polis Mangası tarafından törenle karşılandı.

 

Mardin Valiliğinde Vali Mustafa Yaman ile bir süre görüşen Bakan Soylu Vali Mustafa Yaman'dan kısa bir Brifing aldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Mardin ziyareti 2 gün sürecek.Akşamı Mardin'de geçirecek olan Bakan Soylunun Akşam Erdoba Elgance Hotel'de saat 19:00'da Kamu töneticileri ile STK  temsilcilerine yemekli bir toplantı vermesi bekleniyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER:MEMET GÖKBALIK


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04