İBRAHİM SINCAR`DAN TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONUNA DİLEKÇE

Türkiye Futbol federasyonu tarafından Mardinspor ve Arsin Spor arasında oynanacak olan 3. Lige terfi müsabakasının Erzurum ilinde oynanmasına yönelik aldığı tartışmalı karara tepkiler artarak sürüyor.

25.04.2017 18:28:34 0
İBRAHİM SINCAR`DAN TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONUNA DİLEKÇE

Türkiye Futbol federasyonu tarafından Mardinspor ve Arsin Spor arasında oynanacak olan 3. Lige terfi  müsabakasının Erzurum ilinde oynanmasına yönelik aldığı tartışmalı karara tepkiler artarak sürüyor.

 

Türkiye Futbol Federasyonunun Play off müsabakalarının tarafsız sahada ve eşit şartlarda oynanması kuralını çiğnediğini belirten kulüp yönetim kurulu Türkiye Futbol Federasyonunun bu yanlı  kararına itiraz edeceklerini kamu oyu ile paylaştı.

 

47 Mardinspor  yönetim kurulu  yaptığı yazılı açıklamada Arsin'in Erzurum İline yaklaşık 200 km, Mardin'in ise Erzurum iline yaklaşık  420 km uzaklıkta olduğunu belirten kulüp yöneticileri  TFF'nin sadece bununla kalmayarak maçın oynanacağı Erzurum ilinde mücadele eden Aras 12 Mart  futbol takımının da Arsin Spor ile aynı grupta mücadele ettiği hatırlatıldı.

 

TFF'nin kurallarına göre böyle bir kararın mümkün olmadığını ve kurallara aykırı olduğunu söyleyen yöneticiler hatalı  kararın düzeltilmesi için girişimde bulunacaklarını açıkladılar.

 

Türkiye Mardin Tanıtma Vakfı Başkanı İbrahim Sıncar  da Türkiye Futbol Federasyonuna giderek Başkan Yıldırım Demirören ile görüşmek istedi iddiaya göre Başkan İbrahim Sıncar'ın adını duyan Başkan Demirören'in Fedrasyonu terk ederek ayrıldığı iddia edildi.

BaşkanYıldırım Demirören ile görüşemeyen Başkan İbrahim Sıncar Maç yerinin adaletli olarak değiştirilmesine yönelik hazırladığı Dilekçeyi Hüsnü Güreli'ye vererek Federasyonun adaletli olmasını talep etti.

 

Otomatik alternatif metin yok.

Türkiye Mardin Tanıtma Vakfı Başkanı İbrahim Sıncar yaptığı açıklamada ;

' Türkiye 'Futbol Federasyonu'na Müracaat ettik Mardinspora yapılan Haksızlığın giderilmesi için gereğinin yapılması ilgili dilekçeyi sunduk Yıldırım Demirören adımı duyunca kaçtın ama Hüsnü Güreli ye gereğini söyledim .MARDİNSPOR sahipsiz Değildir''Açıklamasında bulundu.

 

26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00