İBRAHİM KÖSEN;``AK PARTİ GENÇLERE HAK ETTİĞİ DEĞERİ VERDİ``

AK Parti?nin genç ve dinamik Mardin Milletvekili Adayı İbrahim Kösen AK Parti?nin gençlere büyük önem ve değer verdiğini belirterek, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimi için gösterilen 600 milletvekili adayından 57 tanesinin 25 yaş alt

13.06.2018 11:39:58 0
İBRAHİM KÖSEN;``AK PARTİ GENÇLERE HAK ETTİĞİ  DEĞERİ VERDİ``

AK Parti’nin genç ve dinamik  Mardin Milletvekili Adayı İbrahim Kösen  AK Parti’nin gençlere büyük önem ve değer verdiğini belirterek, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimi için gösterilen 600 milletvekili adayından 57 tanesinin 25 yaş altı olduğunu söyledi.

 

Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına son hızla devam eden 23 yaşındaki Ak Parti Mardin Milletvekil adayı İbrahim Kösen,  AK Parti’nin gençlere büyük önem ve değer verdiğini belirterek, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimi için gösterilen 600 milletvekili adayından 57 tanesinin 25 yaş altı olduğunu kaydetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hiç kimsenin olmadığı kadar gençlere büyük değer verdiğini belirten 27.dönem Mardin Milletvekili Adayı İbrahim Kösen , “Şu ana kadar gençlere en çok değer veren parti AK Parti olmuştur. Şüphesiz ki, bundan sonra da bu destek sürecektir” dedi.

 

 

Türkiye’nin genç nüfus bakımından birçok dünya ülkesinden daha şanslı olduğunu belirten İbrahim Kösen“Ülkemizdeki genç nüfusun enerji potansiyelinin çok iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Gençlerin siyasete, ülke yönetimine, üretim mekanizmalarına, ekonomiye dahil edilmeleri mutlaka şart. Bu anlamda AK Parti olarak önemli atılımlar yaptık. Gençler, AK Parti iktidarı döneminde hak ettikleri değeri görmeye başladılar” dedi.

 

Gençlere 18 yaşında seçilme hakkı verildiğinin altını çizen Milletvekili Adayı Kösen, “Buna şahsen bende genç bir milletvekili adayı olarak örneğim aslında. AK Parti olarak biz sözümüzü tuttuk. Gençlerimiz 18 yaşından itibaren nasıl seçme yetkisine sahipse, aynı şekilde seçilme hakkına da sahipler. Özellikle 24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimi, Türkiye tarihinin en önemli seçimi olduğu kadar gençlerimizin siyasette dinamizmini heyecanını göreceğimiz önemli bir seçim olacak. Meclisimiz daha genç olacak ve daha güçlü Türkiye’nin kapılarını açacak Muasır medeniyet seviyesine ulaşma yolculuğumuzda en büyük gücümüz yine gençlerimiz olacak. Gençlerimizin vizyonu, dünyaya bakışı, enerjisi Türkiye’nin önünü açarak yeni bir vizyon çizecek, gelecek hedeflerimizi yakalamamıza imkan sunacak” diye konuştu.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 

 


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10158,6%-0,15
  • DOLAR

    32,13% -0,08
  • EURO

    35,00% -0,05
  • GRAM ALTIN

    2469,79% 0,10
  • Ç. ALTIN

    3933,17% 0,00