İBRAHİM KÖSEN:``24 HAZİRAN`DA SİZLERİN DESTEĞİ İLE HEM MARDİN`DE HEM TÜRKİYE`DE ZAFERLE ÇIKACAĞIZ``

Seçim çalışmaları kapsamında Kızıltepe ilçesinde köy ziyaretlerine devam eden Ak Parti Mardin Milletvekili adayı İbrahim Kösen: ``İnşallah hep beraber el birliğiyle 24 Haziran`da hem Mardin`de hem Türkiye`de büyük zaferle sizlerin emeğiyle, sizlerin dest

4.06.2018 18:01:15 0
İBRAHİM KÖSEN:``24 HAZİRAN`DA SİZLERİN DESTEĞİ İLE HEM MARDİN`DE HEM TÜRKİYE`DE ZAFERLE ÇIKACAĞIZ``

Seçim çalışmaları kapsamında Kızıltepe ilçesinde köy ziyaretlerine devam eden Ak Parti Mardin Milletvekili adayı İbrahim Kösen: ''İnşallah hep beraber el birliğiyle 24 Haziran'da hem Mardin'de  hem Türkiye'de büyük zaferle sizlerin emeğiyle, sizlerin desteğiyle çıkacağız'' dedi.

 

24 Haziran Milletvekili seçimlerine az kala seçim çalışmalarına hız veren Ak Parti Mardin Milletvekili İbrahim Kösen Kızıltepe ilçesine bağlı,Yumaklı(GÜRKUT),Gürmeşe(BADİNA),Yamanlar(XANİSOR),Doğanlı(MİLANE) ve Yükseltepe(GİREALE) köylerini ziyaret ederek köylülerle görüştü sorunlarını dinledi.

 

Türkiye'nin Türk'üyle, Kürdü'yle, Lazı'yla, Çerkesi'yle, Zazası'yla, Alevisi'yle, Sünnisi'yle büyük bir millet olduğunu belirten İbrahim Kösen şöyle konuştu;


''Tek devlet, tek millet, tek vatan, tek bayrak diyerek iri olacağız, diri olacağız, birlik olacağız, Hep birlikte Türkiye olacağız. Zafer güzergahımız belli. Ulaşmadık hiç kimse bırakmayacağız ve  hemşehrilerimize diyeceğiz ki, mutlak istikrarın devamı için Cumhur İttifakını seçin. Güçlü hükümet ve güçlü meclis için Cumhur İttifakını seçin. Kalkınmanın ve şahlanışın devamı için Cumhur İttifakını seçin. Güçlü Türkiye için Cumhur İttifakını seçin. Gezi'de, 17-25 Aralık'ta ve 15 Temmuz'da arkasında durduğunuz Erdoğan'ı FETÖ'ye teslim etmemek için Cumhur İttifakını seçin. 


 24 Haziran gecesi Gazze'den Somali'ye, Arakan'da Kudüs'e, Türkiye'de ve tüm mazlum coğrafyalarda eller duaya açılacak'' diyen Kösen, ''Bu ülkeyi canından aziz bilip vatan uğruna can verenler için yükselecek dualar. Bu ülke düşmesin diye, bu sancak inmesin diye can veren Ömer Halisdemirler için, Fethi Sekin'ler için yükselecek dualar. Biz huzur içinde yaşayalım diye can veren Afrin şehitlerimiz için yükselecek dualar. Bugün seferberlik vaktidir. Çocuklarımızın geleceği için, gençlerimizin istikbali için, büyüklerimizin huzuru için,Esnafımızın selameti için,Çiftçilerimiz için, emeklilerimiz için, işçilerimiz, memurlarımız, öğrencilerimiz için, Türkiye'nin istikrarı için 24 Hazirana kadar gece gündüz çalışma vaktidir. İnşallah hep beraber el birliğiyle 24 Haziran'da hem Mardin'de hem Türkiye'de büyük zaferle sizlerin emeğiyle, sizlerin desteğiyle çıkacağız'' şeklinde konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDN
 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04