HUZUREVİ SAKİNLERİ,VALİ ÇOMAKTEKİN`İ ZİYARET ETTİ

Suluova Kaymakamı Hayati Taşdan ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Ahmet Kırlangıç, Suluova Hacı Muammer Koca Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Talat Keskin ve beraberindeki huzurevi sakinleri Vali İ. Halil Çomaktekin?i ziyaret etti.

16.12.2015 16:43:11 0
HUZUREVİ SAKİNLERİ,VALİ ÇOMAKTEKİN`İ ZİYARET ETTİ

Suluova Kaymakamı Hayati Taşdan ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Ahmet Kırlangıç, Suluova Hacı Muammer Koca Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Talat Keskin ve beraberindeki huzurevi sakinleri Vali İ. Halil Çomaktekin’i ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çomaktekin, yaşlılarımızın toplumun hafızası ve büyükleri olduğunu ifade ederek, “Dinimiz ve geleneklerimiz büyüklerimize saygı göstermeyi, onlarla ilgilenmeyi öğütlemektedir. Bizleri büyüten, belli noktalara gelmemiz için karşılıksız olarak çaba gösteren büyüklerimiz, yaşlılık dönemlerinde her türlü ilgi ve bakımı fazlasıyla hak etmektedirler. Ben de zaman zaman Suluova ilçemizde bulunan Huzurevimizi ziyaret ediyor ve orada kalan büyüklerimizle vakit geçiriyorum. Devletimiz burada her türlü fiziki imkanı sağlamaktadır. Halkımızın da belli dönemlerde burada yaşayan yaşlılarımızı ziyaret etmeleri, onların morallerini yüksek tutacaktır.” dedi.

Ziyarette ayrıca İlçe Kaymakamı Hayati Taşdan ile Suluova Hacı Muammer Koca Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Talat Keskin’den kuruma dair bilgiler alan Vali Çomaktekin, misafirleriyle sohbet ederek, anılarını dinledi. Ziyaretin sonunda Huzurevi sakinleri Vali Çomaktekin’e el emeği ürünler takdim ederken,   Çomaktekin de misafirlerine çeşitli hediyeler verdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,35% -0,06
  • EURO

    34,52% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2375,93% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00