HÜLYA ARSLAN,??BEN KÜÇÜKKEN DÜŞ GÖRÜRDÜM??RESİM SERGİSİNDE

Artuklu Haber Ajansı Kültür Servisi Sorumlusu Hülya Arslan,Kasım ADIGÜZEL, Atila AKTÜRK, Ramazan ALTUNDAĞ,Andy CANO,Tülin ERKAL, İlker KAYALI,Gülay YÜKSEL?in katılımıIyla gercekleşen Resim sergisini gezerek Artuklu Haber okurları için değerlendirdi.

Kültür ve Sanat 11.06.2015 22:31:35 0
  HÜLYA ARSLAN,??BEN KÜÇÜKKEN DÜŞ GÖRÜRDÜM??RESİM SERGİSİNDE

Artuklu Haber Ajansı Kültür Servisi Sorumlusu Hülya Arslan,Kasım ADIGÜZEL, Atila AKTÜRK, Ramazan ALTUNDAĞ,Andy CANO,Tülin ERKAL, İlker KAYALI,Gülay YÜKSEL’in katılımıIyla gercekleşen Resim sergisini gezerek Artuklu Haber  okurları için değerlendirdi.

9 Haziran 2015 Günü Ressam dost,arkadaşım Kasım ADIGÜZEL beyin davetlisi olarak  İstanbul-Göztepe -Vino Steak House’ adlı mekânda ‘’Her Yerde Sanat’’  sloganlı Resim Sergisi açılışına katıldım.Sergi 9 Haziran-9 Eylül tarihleri arasında etkin olup, gezilebilir. Doğrusu görülmesi tavsiyemdir,zira bu projenin mimarı; Şeli Abut Benhabib hanım , biz sanatseverlerin zaman problemine çözümler üretmiş ve yemeğe çıkacağımız, sinemaya gideceğimiz, kısaca günlük yaşantımızın içinde rastlayacağımız  ortamlara, sanatı yerleştirmiş. Kendisine ben bir sanatsever olarak teşekkür ediyorum ,sözü Ödüllü Sanatçı Ressam Kasım Adıgüzel’e bırakıyorum .

                                         RESİMLERİN ÖZGEÇMİŞİ;

            Ressam Kasım ADIGÜZEL: Ben geçmişte kalan, unutulmaya yüz tutmuş sanat estetiğini anlatmaya çalışıyorum..Bununla birlikte yine unutulmuş birçok kültürü hatırlatmaya çalışıyorum, insanoğlunun tarih öncesi ve mitolojide sanata ne kadar değer verdiğini  ekmeğin az ,sanatın çok olduğu o müthiş dönemi tekrar düşünmeye çağırıyorum.

         Eserlerimde tarihte insanlığa ve sanata yön vermiş önemli şahsiyetlerden olaylardan bahsediyorum ve sanatseverlerin de böyle değerlendirmesini istiyorum, her eserimin bir hikayesi vardır, umarım birgün  dinlemek isteyen birçok sanatseverle karşılaşırım ve aşkla anlatırım .Sevgiyle Kalınız. https://www.facebook.com/spartakus1040?fref=ts

                                            Şeli Abut BENHABİB

                                   ‘BEN KÜÇÜKKEN DÜŞ GÖRÜRDÜM’

https://www.facebook.com/seliabutbenhabib

       9 Haziran-9 Eylül 2015,   Vino Steak House

       Şeli Art Project işbirliğiyle

Sanatı günlük hayatımıza dahil eden, kent hayatına estetik çözümler öneren  Şeli Art Project kapsamında açılan sergiler ‘Her Yerde Sanat’ sloganıyla kent hayatını zenginleştirmeye devam ediyor.

Kasım ADIGÜZEL, Atila AKTÜRK, Ramazan ALTUNDAĞ,Andy CANO,

Tülin ERKAL, İlker KAYALI,Gülay YÜKSEL’in katılımıIyla gercekleşen

     ‘Ben Küçükken Düş Görürdüm’ başlıklı sergi Şeli Art Project çatısı altında Vino Steak House’da gerçekleştirilmektedir.  Şeli Art Project bu sergiyi Vino Steak House’da      kurgulayarak sanatı günlük hayatımıza dahil etmekle birlikte aynı zamanda yerel ve uluslararası sanatçıların eserlerini yanyana sergileyerek İstanbul ve Batı arasında bir diyalog kurulması amacına hizmet etmektedir. Siz sanatseverlerin de bu etkileşime tanıklık edecek olması heyecanımızı  daha da arttırmaktadır.

Artuklu Haber Ajansı Hülya ASLAN

       

 

 

 

 

 


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10055,98%-1,59
  • DOLAR

    32,23% 0,13
  • EURO

    34,78% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2419,94% -0,99
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49