HOP GEÇİDİNDE 2 KM`LİK YOL 7 YILDIR TAMAMLANMADI

7 yıldır yapımı süren ve halen çalışmaların sürdüğü Hop Geçidi için Mardin Halkı çözüm bekliyor..Artuklu Haber Gazetesi Sorumlu Haber Müdürü İsmail Dİnçel Ve Ankara Muhabirimiz Bedirhan DİNÇEL Artuklu Haber`e ulaşan yoğun şikayetler üzerine Mardin`e

Mardin 14.10.2017 12:58:06 0
HOP GEÇİDİNDE 2 KM`LİK YOL  7 YILDIR TAMAMLANMADI

7 yıldır yapımı süren ve halen çalışmaların  sürdüğü Hop Geçidi için  Mardin Halkı çözüm bekliyor..Artuklu Haber  Gazetesi Sorumlu Haber Müdürü İsmail Dİnçel Ve Artuklu Haber  Ankara Muhabiri Bedirhan DİNÇEL Artuklu Haber'e ulaşan  yoğun  şikayetler üzerine Mardin'e giderek Hop Geçidi hakkında vatandaşlar ve yetkililerle  yerinde görüşmeler yaptı.

 

7 yıldır tamamlanamayan  yol'a tepki gösterenler arasında bulunan Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir de konuyu AK Parti ilçe kongresine taşıdı.Kongrede söz alarak milletvekillerinden  ve yetkililerden konunun Hop Geçidi yol sorununun çözülmesini isteyen Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin  Demir, "İki kilometrelik Yeşilli Hop Geçidi yol çalışması yedi yıldır çözüme kavuşmadı. Ak Parti Mardin İl Başkanımızı bizi hepimizi alın.Bağırmaksa bağırma, isyansa isyan   bu sorunu çözelim artık.Yeşilli ilçesinin doğal güzelliğinin nasıl tahrip ettiğini görüyorsunuz. Yedi yıldır orada çile çekiyor vatandaşımız. Orası şehirlerarası bir yol. Bu nasıl bir mantık anlayamıyorum. Ben şunu söylüyorum oraya beş tane daha iş makinesi koy. 10 tane daha kamyon koy. Hem trafik yönünde tehlikeli, hem doğal güzelliğimizi yok ediyor, hem de sabahtan akşama kadar benim insanım burada toz yutuyor

 

 Bu rezalete son vermemiz lazım. Onun için bu Yeşilli ilçemizin bir meselesinden ziyade Bölgenin ve tüm Türkiye'nin bir meselesi olarak görelim. Ve bakın arkadaşlar iki kilometreye hepiniz şahitsiniz. 2 kilometreyi devlet karayolu yedi senedir bitiremiyor. Sizden affınıza sığınarak Bunu Türkiye gündemine taşımak için her şeyi yapmaya hazırım. Bunun kavgasını başlatacağım. Bunun adı rezaletse bu rezaletin gömleğini giyeceğim. Artık oraya gidemiyoruz. Vatandaşa her gittiğimizde bunu yüzümüze vuruyorlar."şeklinde konuştu.

 

Yeşilli vatandaşların da  büyük tepki gösterdiği  Hop Geçidi yol yapım çalışmalarının herkesi rahatsız ettiğini ve Utandırdığını belirten vatandaşlar ,Soruna acil çözüm bulunmasını ve Yol yapım çalışmalarının zaman geçirilmeden tamamlanmasını  istiyorlar.

 

 

Haber:Bedirhan DİNÇEL


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00