"HOLLANDA ÖNÜNDE TARİH YAZACAĞIZ"

A Milli Takım'ın hocası, Başarımızın temelinde işte bu takım ruhu yatıyor. Sizlerle her zaman gurur duydum, duymaya da devam edeceğim. Ülkemizi Dünya Kupası finallerine taşıyacak inanç ve güce sahipsiniz. İnancınızı sahaya yansıttığınız zaman yenemeyeceğ

Spor 13.10.2013 13:00:05 0

A Milli Takım’ın hocası, “Başarımızın temelinde işte bu takım ruhu yatıyor. Sizlerle her zaman gurur duydum, duymaya da devam edeceğim. Ülkemizi Dünya Kupası finallerine taşıyacak inanç ve güce sahipsiniz. İnancınızı sahaya yansıttığınız zaman yenemeyeceğiniz takım yok. Hollanda karşısında tarih yazacaksınız” diye konuştu

Andorra ve Romanya’dan sonra Estonya’yı da yenerek, 2014 Dünya Kupası finallerine katılma yolunda play-off turu umutlarını Hollanda maçına taşıyan A Milli Takımımız tek yürek oldu. Ay-yıldızlı oyuncuların, Estonya galibiyeti ardından soyunma odasında sarmaş dolaş oldukları ve bu tablonun Teknik Direktör Fatih Terim`i çok mutlu ettiği bildirildi.
Birbirlerine sarılarak galibiyeti kutlayan oyuncularını bir süre izleyenTerim`’in, Hollandamaçı öncesi çarpıcı ifadeler kullandığı öğrenildi.
Estonya karşısında elde edilen altın değerindeki üç puan için futbolcularını kutlayan ay-yıldızlı teknik adam, “İşte biz buyuz. Bu başarının temelinde birliktelik ve takım ruhu yatıyor. Bunu asla unutmayın. Sizlerle her zaman gurur duydum, duymaya da devam edeceğim” diye konuştu.
A Milli Takım’da, Hollandamaçı  öncesi çok güzel bir hava ve arkadaşlık bulunduğuna dikkat çeken FatihTerim Şükrü Saracoğlu Stadı’nda salı günü oynanacak tarihi karşılaşmadan da galibiyetle ayrılacaklarına inandığını dile getirdi.
mak için çok zorlu bir aşamadan geçtiklerinin altını çizen başarılı hoca, “Baskı altında olduğunuzu biliyorum ancak sizler ülkemizi finallere taşıyacak inanç ve güce sahipsiniz. Hep birlikte tükenen umutlarımızı yeniden yeşerttiniz. Önümüzde çok kritik bir doksan dakika kaldı. İnancınızı sahaya yansıttığınız zaman yenemeyeceğiniz takım yok. Hollanda karşısında tarih yazacaksınız. Buna yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Bu arada Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile çok sayıda milletvekili Estonya maçından  sonra FatihTerim ve oyuncuları tebrik ederek, Hollanda karşılaşması için başarı diledi.


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19