Hitit Dernekler Federasyonu?ndan Akgül?e ziyaret

Sivil toplum kuruluşlarına yönelik desteğiyle bilinen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül STK temsilcileriyle görüşmelerini sürdürüyor.

6.03.2015 11:06:19 0
Hitit Dernekler Federasyonu?ndan Akgül?e ziyaret
 

Sivil toplum kuruluşlarına yönelik desteğiyle bilinen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül STK temsilcileriyle görüşmelerini sürdürüyor. Çorum Hitit Dernekler Federasyonu ve Konfederasyonu Başkanı Av. Cemal Emir ve yönetim kurulu üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti. Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette federasyon çalışmaları hakkında Akgül’e bilgi veren Av. Cemal Emir, 16 Mayıs’ta Ankara Arena Spor Salonu’nda yapmayı planladıkları Çorumlular gecesi için Akgül’ü davet etti. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Sivil toplum kuruluşlarını yönelik verdiğimiz destek ve çalışmalarımızı göreve geldiğimiz ilk günden beri sürdürüyoruz. Memleketinden uzakta yaşayan insanların eş, dost ve akraba bağları her geçen gün zayıflıyor. Sivil toplum kuruluşlarının çalışmaları güçlü bir toplum için ön plana çıkıyor ve önem kazanıyor. Sağlam bir toplum için insanların, akrabaların arasındaki bağın korunması ve güçlendirmesi gerekiyor” dedi.

Akgül’e özel teşekkür

         Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu’nun 16 Mayıs’ta Ankara Arena Spor Salonu’nda yapacağı gece hakkında Akgül’e bilgi veren Av. Cemal Emir: “Ankara’da yaşayan 20 000 Çorumluyu buluşturmayı hedefliyoruz. Düzenlediğimiz programın sloganı: ‘Bir ışıkta sen yak’ Programdan elde edeceğimiz gelirle fakir ailelere eğitim yardımı yapacağız. Mamak’ta her kesimden destek alıyorsunuz. Bu desteğin arkasında yaptığınız başarılı çalışmalarınız bulunuyor. Federasyonumuza bağlı 70’ten fazla dernek bulunuyor. Bu derneklerin büyük bir çoğunluğu da Mamak’ta bulunan derneklerden oluşuyor. STK’lara verdiğiniz destekten ötürü sizlere özel olarak teşekkür ediyorum” dedi.  

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 
 
 

25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88