HERKES YESİN DİYE ANKARA HALK PİDE 60 KRŞ.`TAN SATILACAK!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Ayı boyunca iftar sofralarının vazgeçilmezi olan Halk Pide`yi , ?Herkes Yesin? sloganıyla üretecek. Halk Ekmek 250 gramlık pideleri geçen yılın fiyatı 60 Kuruş?tan sa

Türk Dünyasından Haberler 14.06.2015 09:31:38 0
HERKES YESİN DİYE ANKARA HALK PİDE 60 KRŞ.`TAN SATILACAK!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Ayı boyunca iftar sofralarının vazgeçilmezi olan Halk Pide'yi , “Herkes Yesin” sloganıyla üretecek. Halk Ekmek 250 gramlık pideleri geçen yılın fiyatı 60 Kuruş’tan satışa sunacak.

Halk Ekmek güvencesiyle ucuz, lezzetli ve sağlıklı bir şekilde el değmeden üretilecek olan dikdörtgen şeklindeki Halk Pide, Ramazan ayının ilk gününden itibaren Halk Ekmek Büfelerinde yerini alacak.

Üretimini gerçekleştirdiği çeşit çeşit ekmekleriyle Başkentlilerin ekmek tercihi olan Halk Ekmek Fabrikası, 11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nda da üreteceği Halk Pide ile iftar soflarının vazgeçilmezi olacak.

 

-TÜRKİYE’NİN EL DEĞEMEDEN ÜRETİLEN İLK PİDESİ

Başkentliler, iftar soflarının vazgeçilmezi olan Ramazan Pidesi’ne duyulan özlemini bu yıl da Halk Pide ile giderecek. Ramazan pidesi anlayışına, Türkiye’de ilk defa el değmeden üretimi gerçekleştirilen dikdörtgen Halk Pide ile farklı bir boyut kazandırdıklarını kaydeden Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar, “Ramazan’ın coşkulu, duygulu ve bereketli ortamına ucuz ama doğal lezzetli pideyi sunarak, iftar soflarına misafir olacağız” dedi.

 

-“HERKES YESİN” DİYE 60 KURUŞ

Halk Pide’nin geçtiğimiz yıl da 250 gram ve 60 Kuruş’tan satışa sunulduğunu ve Başkentlilerin tercihi haline geldiğini hatırlatan İlkbahar, “El değmeden, özel ambalajında satışa sunacağımız Halk Pidemiz, ‘Herkes Yesin’ sloganıyla, geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine 60 kuruş olacak. Bu da yılın her günü Başkentlilerimizin sofralarında yerini alan sağlıklı ve ucuz ekmeğimizin yanı sıra iftar sofralarının vazgeçilmezi Ramazan Pidesi’nde de Halk Ekmek ayrıcalığını ortaya koyacak. Özel ambalajı sayesinde de el değmeden üretilen pidelere ilk dokunan satın alan vatandaşlarımız olacak" dedi.


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,60%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88