``HERCAİ``DİZİSİNİN ÇEKİMLERİNE MARDİN`DE BAŞLANDI

Mardin`de çekimlerine başlanan ve ATV`de yayınlanacak Hercai dizisinin senaryosunu Eda Tezcan ve Feraye Şahin kaleme alırken, dizinin yönetmen koltuğunda da Cemal Şan oturuyor.

Turizm 17.02.2019 11:10:44 0
``HERCAİ``DİZİSİNİN ÇEKİMLERİNE MARDİN`DE BAŞLANDI

Mardin'de çekimlerine başlanan ve ATV'de yayınlanacak  Hercai dizisinin senaryosunu  Eda Tezcan ve Feraye Şahin kaleme alırken, dizinin yönetmen koltuğunda da Cemal Şan oturuyor.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, sakal

ATV ekranlarına gelmesi için çekimlerine Mardin’de başlanan son dönemin en iddialı yapımlarından Hercai, hikayesi yanında oyuncu kadrosuyla da çok konuşulacağa benziyor.

 

Yabancı Damat, Ölümüne Sevdalar isimli Tv dizi filmleri yanında Görev ve Son Tatil isimli sinema filmleriyle beyaz perde de boy gösteren Gökhan Yavuz, Hercai isimli dizi filmin kadrosunda yer alarak geri dönüyor. Ekranların aranılan yüzü iken oyunculuğa ara veren Gökhan Yavuz, MİA Yapım Banu Akdeniz imzalı Eda Tezcan’ın Senaristliğini Yaptığı Yönetmen Koltuğunda Cem Karcı’nın oturduğu HERCAİ dizisinin senaryosunun kendisini çok etkilediğini vurguladı.

Önemli bir hayran kitlesine sahip olan Gökhan Yavuz “Oyunculuğa bir süre ara verdikten sonra sevenlerimin karşısına sıradan bir işle çıkmak istemedim, bekledim ve aradığım ekibi, bununla birlikte senaryoyu yakaladım, yakında ekranlarda Hercai fırtınası ile buluşacağız” dedi. ATV ekranlarının yeni yapımında canlandıracağı Rıza karakteriyle oyunculuktaki ezberleri doğallığıyla bozacağını da vurgulayan ünlü karakter oyuncusu Gökhan Yavuz, artık işimden uzaklaşmayacağım vurgusunuda yaptı.

 

Hercai dizisinin erkek başrol oyuncusu son olarak Aslan Ailem dizisinde izlediğimiz Akın Akınözü oldu.

 

Mardinli yerel müzik sanatçılarının da küçük rol  aldığı bölümün çekimleri de MİDYAT tarih, konuk evinde çekimleri gerçekleştirildi.Vesi Güner ve ekibinin yer aldığı çekimler tamamlandı.



Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Hercai dizisinde Ebru Şahin, İlay Erkök, Gülçin Santırcıoğlu, Macit Sonkan, Tansu Taşanlar, Oya Unustası, İlay Erkök, Servet Pandur, Edip Saner, Güneş Hayat, Gülçin Hatıhan, Aydan Burhan ve İnci Şen gibi isimler yer alacak.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10056,00%-1,59
  • DOLAR

    32,23% -0,10
  • EURO

    34,77% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2424,29% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3924,06% 0,00