`` HAYMANALI SEMA`NIN KATİLLERİ HALEN BULUNAMADI

Polatlı Haymanalılar Derneği Başkanı Bilal ÜSTÜN, geçtiğimiz günler de hunharca cinayete kurban giden, Özgecan Aslan için basın açıklaması yaptı;

16.02.2015 23:49:04 0
`` HAYMANALI SEMA`NIN KATİLLERİ HALEN BULUNAMADI
Polatlı Haymanalılar Derneği Başkanı  Bilal ÜSTÜN, geçtiğimiz günler de hunharca cinayete kurban giden, Özgecan Aslan için basın açıklaması yaptı; Üstün yaptığı açıklama da,

"Hayalleri olan ve bu gençlerimizi hunharca öldüren zihniyetleri, Özgecan Aslan bunlardan biri, bu hunharca işlenen cinayetlerin en başında, Münevver Karabulut, hemen ardından bizim genç kızımız Haymanalı Sema Karakoca dikkat ettiniz mi?

Üç kızımızda öğrenci ve belki de Ülkemiz için çok faydalı birer genç, nasıl kınamayalım? Nasıl kızmayalım bu genç kızlarımızı hunharca bir şekilde öldüren zihniyet için "İdam İstiyoruz" ve biliyoruz ki, onlar için bu müebbet hapis cezası bile çok hafif bir cezadır.

" HAYMANALI SEMA'NIN KATİLLERİ HALEN BULUNAMADI "

Aslında hatırlatmadan da edemeyeceğim, Haymanalı bir kızımız Sema Karakoca'nın katilleri nerede? Bursa'nın Merkez Nilüfer İlçesi Çatalağıl Köyü Ayazma Mevkii’nde cesedi bacakları kesilmiş, göğsü yarılmış, rahmi ise alınmış olarak bulunan Sema Karakoca cinayetiyle ilgili katiller neden bulunamadı?

Polatlı Haymanalılar Derneği olarak, kadına ve genç kızlarımıza yapılan bu tür cinayetleri şiddetle kınıyor. İdam Cezasının bu tür zihniyetler için uygulanmasını istiyoruz.

Kadına Şiddet cinayetlerinden ölen, tüm kadınlarımıza Allah'tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz." ifadelerini kullandı.
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00