HAYMANALI MUHTARLAR,YOL VE SU TALEBİNDE BULUNDU

Adalet ve Kalkınma Partisi TBMM İdare Amiri ve Ankara Milletvekili Ahmet GÜNDOĞDU, Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT ile AK Parti Haymana İlçe Başkanı Rüstem KANDEMİR, Haymana Belediye Meclis Üyeleri, Haymana Muhtarlar Derneği Başkanı Abdülkadir BE

5.10.2015 12:38:39 0
HAYMANALI MUHTARLAR,YOL VE SU TALEBİNDE BULUNDU

Adalet ve Kalkınma Partisi TBMM İdare Amiri ve Ankara Milletvekili Ahmet GÜNDOĞDU, Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT ile AK Parti Haymana İlçe Başkanı Rüstem KANDEMİR, Haymana Belediye Meclis Üyeleri,  Haymana Muhtarlar Derneği Başkanı Abdülkadir BEŞKAYA ve 78 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

 

Haymana Belediyesi Cimcime Sultan Termal Tesisleri’nde yapılan toplantıya Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve ASKİ yetkilileri ile Haymana İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver YURTDAŞ katıldı. Söz alan Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT  “3 bin km yüzölçümü 800 km’den fazla yol ağı bulunan ve 78 mahallesi olan Haymanamızın sorunlarını birinci ağızdan dinlemek, belirlemek için sürekli muhtarlarımızla toplanıyoruz.  Bugünkü toplantımızda Ankara Milletvekilimiz Sayın Ahmet GÜNDOĞDU aramızdalar. Büyükşehir Belediyemizin yetkilileri muhtarlarımızı dinlemek için burada bulunmaktadırlar. Haymana mahallelerimizin kanalizasyon, yol, su gibi önemli sorunları vardır. Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyemiz olanakları ölçüsünde sorunları giderme çabası içerisindedirler. Bizim araç parkımız yetersiz olmakla beraber Büyükşehir Belediyemiz bize bazı önemli araçlarını tahsis etmektedir. Şu an da çözülmesi en elzem olan Emirler mahallemiz ile Demirözü Mahallemizin  su sorunudur. Haklı olarak bu mahallelerin muhtar ve halkı bizleri bu konuda sürekli ziyaret etmektedirler. Yol konusunda da Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara- Haymana devlet karayolunu bitirmek için olağanüstü bir çaba içerisindedir.” dedi.

AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet GÜNDOĞDU ise konuşmasının başında ASKİ Genel Müdürü’nü arayarak Haymana’nın su sorunu olan Emirler ve Demirözü mahallelerinin su sıkıntılarının ivedilikle çözülmesini istedi. Konuşmasında muhtarların konuşmalarının, dertlerini dile getirmelerinin şikâyetlerinin haklı olduğunu çünkü mahalle sakinlerinin ilk muhatap aldıkları kişinin mahalle muhtarı olduğunu ifade etti. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver YURTDAŞ’ı toplantıya davet ederek mahalle muhtarlarının eğitimle ilgili eksikliklerini dile getirmesini, sorunlarına cevap vermesini sağladı. Ayrıca Ankara Büyükşehir Belediyesi Haymana bölge temsilcisi Bediha KADIOĞLU’nu da toplantıya davet eden GÜNDOĞDU, muhtarların yol ile ilgili sıkıntılarını dinlemesini talep etti.

Toplantı AK Parti Haymana ilçe Başkanı Rüstem KANDEMİR  ile Muhtarlar Derneği Başkanı Abdülkadir BEŞKAYA, Haymana Belediye Meclis üyesi Cahit TAN ile Haymana Belediye Meclis üyesi Ahmet ÖZKAN, İsmail CAN’ın konuşmalarıyla sona erdi. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


33.9° / 20.2°
  • BIST 100

    10628,13%-0,45
  • DOLAR

    32,17% -0,14
  • EURO

    34,91% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2430,37% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3908,75% -0,01