HAYMANALI MUHTARLAR TBMM`Yİ ZİYARET ETTİ.

CHP Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Levent Gök, Haymanalı 30 muhtarı TBMM?de ağırladı. Muhtarları TBMM Genel Kurul Salonu dâhil TBMM?nin tüm önemli bölümlerini gezdiren Levent Gök, Haymana?nın ilçe özelliğini kaybetmemesi için geliştirilen projel

4.03.2017 12:16:16 0
HAYMANALI MUHTARLAR TBMM`Yİ ZİYARET ETTİ.

CHP Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Levent Gök, Haymanalı 30 muhtarı TBMM’de ağırladı. Muhtarları TBMM Genel Kurul Salonu dâhil TBMM’nin tüm önemli bölümlerini gezdiren Levent Gök, Haymana’nın ilçe özelliğini kaybetmemesi için geliştirilen projeleri desteklediğini bildirdi.

 

Haymana Muhtarlar Derneği öncülüğünde Haymanalı 30 muhtar,  CHP Haymana İlçe Başkanı Naci Sezer, ile birlikte TBMM’de Levent Gök’ün konuğu oldular. Gök, muhtarlara meclis binasını tanıttı ve 15 Temmuz  darbe girişimi sırasında F-16’lar tarafından bombalanan bölümler hakkında bilgi verdi.   Levent Gök, 15 Temmuz Darbe girişimi sırasında bulunduğu TBMM’de yaşananları anlattı.

 

CHP’nin bir dönem Haymana İlçe Başkanlığını da yapan Levent Gök Haymanalı Muhtarlara şunları söyledi: 

 

“Haymana’yı hep siyaset üstü tuttum, hiçbir hemşerimi görüşünden ötürü ayrıştırmadım. Her türlü sıkıntınızda beni arayabilirsiniz. Elimden geleni yaparım. CHP’nin vekiliyim ama Haymana denince rozetimi bir kenara bırakıyorum. Çünkü kendimi Haymanalı hissediyorum. İlçemiz zor durumda, yeterli yatırım alamıyor. Mecliste defalarca bunu dile getirdim, önergeler verdim. Maalesef ilçe vasfımızı yitirmek üzereyiz. Bunu aşmak için Kaplıca Turizmini ve Milli Park projelerini destekliyorum.”

 

          Haymana Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulkadir Beşkaya ise “Levent Gök’ün Haymana’nın ve Haymanalıların  tüm sorunlarının çözümü için fedakarca çalıştığını belirtti. Beşmaya, Levent Gök’e muhtarlar adına teşekkür etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04