HATİP ÇAYI TEMZİLENİYOR!

Elmadağ Belediyesi ile ASKİ ekipleri Hasanoğlan'da bulunan Hatip Çayı dere yatağını temizleme çalışmaları başlattı.

Belediye Haberleri 3.11.2013 12:23:41 0
HATİP ÇAYI TEMZİLENİYOR!

Elmadağ Belediyesi  ile ASKİ ekipleri Hasanoğlan’da bulunan Hatip Çayı dere yatağını temizleme çalışmaları başlattı.

Kış’a giemeden önce başlatılan çalışmayla dere yataklarındaki atıklar temizlenerek kar ve yağmur sularının dere yatağında birikmesi  ve , dere yatağından gelmesi muhtemel olan pis kokuların yayılmasına engel olunarak göze de hoş bir görüntü sağlanmya çalışılıyor.

Elmadağ  İlçe sınırları içersinde  yaşanan sorunların ve sorun oluşturabilecek konuların tespiti hususunda kurum ve kuruluşlarla devamlı istişare içerisinde olunduğu ifade eden Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin,”İlçe içerisinde işleyişin akışına mani olacak hususlar devletin devamlılığı ilkesi göz önünde bulunarak çözülmeye çalışılacak. Sorunlar ve sorun olabilecek konulara önem verilip vatandaşlarımızın rahat bir yaşam sürmeleri sağlanacaktır. Var olan sorunlar bu bizim sorumluluğumuz dışında değil denilerek boş geçilmeyip ilgili kurum ve kuruluşa aktarılıp plan dahilinde hareket edilecektir.” diye ifade de bulundu.

Birlikte hareket etmenin önemine vurguda bulunan Başkan Gazi Şahin, “Vatandaşlarımızın bize ilettiği sorunlar çözüm aşaması sırasına göre tek tek çözümlenmektedir. Vatandaşlarımızın tüm istekleri kayıt altına alınmaktadır. Bir çok vatandaşımızın yol taleplerini, asfalt taleplerini, park ve bahçe düzenlemesi taleplerini, yerini getirerek belediyemizi tüm birimleriyle çözüm masası haline getirdik.” dedi

 

 

ABDULLAH ORTAÇ/ANKARA-ELMADAĞ


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10168,12%1,12
  • DOLAR

    32,26% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2442,48% 0,74
  • Ç. ALTIN

    3909,59% -0,34