Hasan Ayrancı, Deniz Feneri Ankara Şubesi?ni ziyaret etti.

Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Hasan Ayrancı, Pursaklar`da bulunan Deniz Feneri Ankara Şubesi Lojistik Merkezi?ni ziyaret etti.

16.03.2015 23:08:03 0
Hasan Ayrancı, Deniz Feneri Ankara Şubesi?ni ziyaret etti.

Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Hasan Ayrancı, Pursaklar'da bulunan Deniz Feneri Ankara Şubesi Lojistik Merkezi’ni ziyaret etti. 

Hasan Ayrancı’ya Deniz Feneri Ankara Şube Başkanı Mevlüt Koca ev sahipliği yaptı. Koca, otuz yıllık arkadaşlığı olan Hasan Ayrancı’ya hasbihal sonrası dernek ve çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi: “Bağışçılarımızın yardımları bizim için, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere bize tevdi edilmiş bir emanettir. Bütün amacımız, gerçek ihtiyaç sahiplerini tespit etmek ve yardımları hızlı ve etkili bir şekilde onlara ulaştırmaktır. Ankara Lojistik Merkezimiz 5000 m2 kapalı alana sahiptir ve burada sadece 2014 yılında 28 bin aileye 5 milyon TL’nin üzerinde gıda yardımında bulunulmuştur. Hazırladığımız her kolinin üstünde barkod yer alır ve yardımlar imza karşılığında teslim edilir. Bu şekilde sağladığımız şeffaflığın yardımıyla halkımızın bize itimadı her geçen yıl artmaktadır. 2014 yılında Deniz Feneri Derneği’nin yurt içinde ve yurt dışındaki yardımlarının toplam bütçesi 50 milyon TL’yi geçmiş bulunmaktadır.”

Mevlüt Koca, Prof. Dr. Hasan Ayrancı’ya  Deniz Feneri Ankara Şubesi’ni gezdirerek bilgiler verdikten sonra Hasan Ayrancı Deniz Feneri’nin faaliyetlerini yıllardır yakından takip ettiğini ifade etti ve şu açıklamada bulundu: “Bu Lojistik Merkezi’ni çok beğendim ve sistemin işleyişinden oldukça etkilendim. Otuz yıllık tanışıklık ve arkadaşlığımın bulunduğu mümtaz şahsiyetinden asla taviz vermemiş olan emin insanların bu hayır işlerine sahip çıkmasından duyduğun memnuniyeti ifade etmekte güçlük çekiyorum. Türkiye’de son yıllarda çok zorlu badireler atlatıldı. Ancak gerek dürüstlüğü ve güvenilirliği ile temayüz etmiş olan Deniz Feneri, gerek diğer yardım dernekleri, gerekse Kızılay, AFAD, TİKA gibi kamu kuruluşları, son on yılda yurt içinde ve yurt dışında büyük yardım faaliyetleri yürüttü. Türkiye dünyada insani yardımda öncü bir ülke oldu. Milletimiz Deniz Feneri ve diğer yardım kuruluşlarının gayretlerini, fedakarca çalışmalarını görüyor ve bu kuruluşları destekliyor.

Dünya milletlerinin duyarsızlığına rağmen sadece Suriyeli sığınmacılar için yapılanlar insanlık tarihinde yerini alacak niteliktedir. Biz de, başka hiçbir gaye gözetmeden, sırf Allah rızası için Deniz Feneri’ni ve hayırda yarışan diğer yardım kuruluşlarını candan destekliyoruz. Derneğin Ankara Şube Başkanı Mevlüt Koca’ya ve Deniz Fenerinin gönüllü çalışanlarına gösterdikleri fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.”

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00