Harran Belediye Başkanı, ÖZYAVUZ`dan Ramazan Bayramı Mesajı

Harran Belediye Başkanı, Mehmet ÖZYAVUZ,Ramazan Bayramı münasebetiyle, Bir mesaj yayınladı.

Gündem 24.06.2017 13:27:34 0
Harran Belediye Başkanı, ÖZYAVUZ`dan Ramazan Bayramı Mesajı

Harran Belediye Başkanı, Mehmet ÖZYAVUZ,Ramazan Bayramı münasebetiyle, Bir mesaj yayınladı.

 

Başkan Özyavuz Mesajında;

 

Ramazan Bayramı, özellikle tarihi Türk İslam geleneklerinde, ziyaret ve karşılıklı tebrikleşmelerin ifa edileceği bir dini gündür. Öyle ise; büyükler, hastalar ve dostlar ziyaret edilmelidir. 
 
Bayram, Cenab-ı Allah'ın kullarına; kulların da Allah yolunun yolcularına ikram günüdür. Rabbimizin manevi ziyafetine ermekle ne kadar mes'ud isek din kardeşlerimizi, dünyanın en misafirperver  milleti olan Türk geleneklerine göre ağırlamak suretiyle de o kadar memnun olalım.
 
Seven, sevilir; acıyan, merhamet-i ilahiye nail olur. Yerdekilere acıyın ki göktekiler de size merhamet etsin. İyiliği sevin ki iyi insanlar kervanına katılasınız!
 
Ramazan Bayramı, dargınlık, kırgınlıkların ve inatlaşmaların unutulan ve birlik-beraberlik duygularının sıklaştığı bir gündür. Affeden, faziletli ve vicdan sahibi olduğunu kanıtlamış olup, daima kazanmıştır. 
 
 
Cümle Vatan Şehitlerini, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, ve hakkın rahmetine kavuşan cümle İslam alemini bir kez daha Rahmetle, Gazileri minnetle anar. Hasta ve yaralılara acil şifalar diliyorum. 
 
Nice Ramazan Bayramlarına
 
Ne Mutlu Türküm, Müslümanım Diyebilene''Dedi.
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ŞANLIURFA/HARRAN

29° / 16.5°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,54% 0,13
  • EURO

    34,87% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2434,65% 0,09
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36