Harran Belediye Başkanı Özyavuz`dan `` Cuma ve kardeşlik`` mesajı

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz Cuma ve kardeşlik mesajı yayınlayarak,``İslam dininin bir adı birlik yani kardeşlik dinidir.``Dedi.

Gündem 12.05.2017 09:32:23 0
Harran Belediye Başkanı Özyavuz`dan `` Cuma ve kardeşlik`` mesajı

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz Cuma ve kardeşlik mesajı yayınlayarak,''İslam dininin bir adı birlik yani kardeşlik dinidir.''Dedi.

 

Başkan Özyavuz Mesajında;

 

Aziz Harran'lı  kardeşlerim! 

 
''Cumanız Mübarek olsun. 
 
Kıymetli Harranlılar! 
 
Birlik-beraberlik gücünün önemini takdir etmeyen bir kişi de olsa tasarlanamaz. 
 
 
En basidinden halk deyimi ile tanımlarsak: Bir elin nesi var, iki ekin sesi var. Parmaklar birleşince yumruk olur. Bu iki sözlük deyimde, milletlerin kaderi var. Çünkü birlik-beraberlik: Güçtür, kuvvettir. Milletlerin İstiklal ve ikballeri güç, kuvvetle yaşar.
 
 
İslam dininin bir adı birlik yani kardeşlik dinidir.
 
 
Dinde, dilde, ülküde, ilkede birlikle, bütün zorluklar aşılır; hakka, hidayete ulaşılır. Dini, ahlaki, Milli duygularda birlik-beraberlik olanlar, ebedi saadetin doyumsuz huzur ve mutluluğunu yaşarlar.
 
 
Cenab-ı Allah, cümle Türk İslam alemini dünya ve ahiret için çalışan ve her iki tarafın saadetini ve birlik-beraberliğini elde eden kullarından eylesin. AMİN
 
 
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
 
Vatan Şehitlerini ve Cumhuriyetimizin kurucusu M. Kemal ATATÜRK'ü Rahmetle, Gazileri Minnetle anar. Hasta ve yaralılara acil şifalar diliyorum.''Dedi
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ŞANLIURFA
 
 
 
 

16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,18
  • EURO

    35,13% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2283,02% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00