Harran Belediye Başkanı, Mehmet ÖZYAVUZ`dan ``ŞEHİT``Mesajı

Harran Belediye Başkanı, Mehmet ÖZYAVUZ: Afrin Operasyonunda şehit düşen yiğitlere yönelik olarak yazılı , mesaj yayınladı.

Güneydoğu Bölge Haberleri 12.02.2018 09:00:48 0
Harran Belediye Başkanı, Mehmet ÖZYAVUZ`dan ``ŞEHİT``Mesajı

Harran Belediye Başkanı, Mehmet ÖZYAVUZ: Afrin Operasyonunda  şehit  düşen yiğitlere yönelik olarak yazılı mesaj  yayınladı.

 

Başkan Özyavuz mesajında;

 

Aziz Türk Milleti, değerli Harranlı hemşehrilerim! 
 
Acımız büyüktür. ''İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.'' Cümle Vatan Şehitlerimizi rahmetle, Gazileri minnetle anar. Büyük Türk Milleti'nin, acılarını paylaşıyorum. 
 
Harici-Dahili çıkarcı vatan hainleri iyi bilmelidirler ki: ''Türkler öldürülebilir fakat, mağlup edilemezler.'' (Napoleon Bonaparte)
 
Türk Silahlı kuvvetleri, Cumhuriyet'in kurulmasından bu yana yurdumuzu dahili ve harici tehditlere karşı savunmakta, toprak bütünlüğümüzü ve ulusal çıkarlarımızı koruyarak görevini ruh ve İman kuvveti ile sürdürmektedir. 
 
Aziz Türk Milleti, 
 
Türk vatanının şan ve şerefini, dahili-harici her türlü tehlikelere karşı korumak olan vazifesini her an ifaya hazır olan Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri bu vazifeyi yerine getirmek için, gerekli her türlü modern savunma sanayisi araçlarına, yüksek eğitim ve disipline, azim ve kararlılığa sahiptir.
 
Türk İslam mücahidi bilir ki, ''Ya Allah'' deyip, cepheye yürüdüğü zaman, yolu iki güzele doğrudur. Ya Gazi, ya Şehid...
 
Şehitlik ve Gazilik İslamda iki büyük mertebedir. Biri Allah ve vatan için savaşarak ölmek, diğeri ise aynı savaştan sağ çıkıp şerefle yaşamak demektir. Bu iki mertebeye ulaşmak, her Müslüman Türk evladının ana gayesi olmuştur.
 
Geçmişi zaferlerle dolu olan kahraman Türk ordusu'nu, Ulu Önder ATATÜRK'ün ''Yurtta Sulh, Cihanda Sulh'' kavramından hareketle, barış ve istikrarın bölgesel yayılmasında etkin bir rol oynamaktadır. 
 
''Ordu-Millet'' olarak bilinen Türkler, tarihte nice zaferler kazanmış, bir çok devlet kurmuş ve yaşatmışlardır. Tarihte ilk defa''onlu'' sistem olarak bilinen düzenli ordu sistemini kuran Türkler, yüzyılların birikimi tecrübelerini bugünkü KahramanTürk Silahlı Kuvvetleri'nde yaşatmaktadır. 
 
 
 
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
 
 
 
Suriye-Afrin Zeytin dalı savaşında şehit olan Kahraman mehmetçiklerimizi, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Mareşal Fevzi Çakmak'ı Rahmetle, Gazileri minnetle anar. Hasta ve yaralılara acil şifalar diliyorum.''Dedi
 
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ŞANLIURFA/HARRAN
 

26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00