HARD ROCK CAFE`DE LANSMAN GECESİ

Müzik tarihinin en büyük gruplarından biri olan Metallica hakkındaki en kapsamlı Türkçe kaynak olan "Metallica: Mahşerin Dört Atlısı" kitabının lansmanı dün gece Hard Rock Cafe `de yapıldı.

Magazin 15.09.2014 13:43:15 0
HARD ROCK CAFE`DE LANSMAN GECESİ

Müzik tarihinin en büyük gruplarından biri olan  Metallica hakkındaki en kapsamlı Türkçe kaynak olan "Metallica: Mahşerin Dört Atlısı" kitabının lansmanı dün gece Hard Rock Cafe `de yapıldı.

21:30`da başlayan lansmanın DJ kabininde Çağlan Tekil ve Şener Çetin vardı. Canlı performanslar, Mekanik grubu ile başladı. Pera grubu ile devam etti. Ferman Akgül & Yağmur Sarıgül`ün geceye özel akustik performansından sonra, sahneye gecenin sürprizlerinden Ege Çubukçu çıktı. Lansmanın ve sahnenin son konuğu ise Atlas grubuydu.

 

Kariyerinde 30 yılı devirmiş olmasına rağmen hâlâ milyonları peşinden sürükleyebilen, bir müzik tarzına liderlik eden, her yıl toplam albüm satışına birkaç milyon ekleyen, hemen her konseri kapalı gişe geçen ve en önemlisi, bu kadar uzun süre ilham vermeye devam eden çok fazla grup yok artık.

Metallica sadece metal dünyasının değil, tüm müzik tarihinin gelmiş geçmiş en büyük gruplarından biri.

Ve böylesine büyük bir efsanenin tüm kariyeri, bugüne kadar yazılmış en kapsamlı Türkçe içerikle bu kitabın içinde sizi bekliyor.

Heavy metal’in doğumu, thrash metal’in ortaya çıkışı, Metallica elemanlarının ve grubun kariyerinde önemli rolleri olan insanların bizzat kendi açıklamalarıyla desteklenmiş dönem analizleri, grubun tüm stüdyo albümlerinin, konser albümlerinin, video albümlerinin, filmlerinin ve kliplerinin detaylı incelemeleri, grup elemanlarının profil sayfaları, ünlülerin Metallica hakkındaki unutulmaz demeçleri ve çok özel fotoğraflar...

Metallica: Mahşerin Dört Atlısı, bir biyografi kitabından çok daha fazlası. Bu kitabın içinde, müziği sadece dinlemekle yetinmeyenler için sürükleyici bir macera yatıyor. Bu kitabın içinde, pes etmeyenlerin tarihi yazıyor...

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00