HAP MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTELERİNİ YSK`YA TESLİM ETTİ.

Hak ve Adalet Partisi (Hap) Seçime Gireceği İllerin Milletvekili aday Listelerini Yüksek Seçim Kuruluna Teslim etti.Hak ve Adalet Partisi Genel Başkanı Yiğit Zeki Öztürk İzmir 2..nc. Bölge 1. Sıradan Milletvekili Adayı oldu.

Siyaset 7.04.2015 23:11:09 0
HAP  MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTELERİNİ YSK`YA  TESLİM ETTİ.

Hak ve Adalet Partisi (Hap) Seçiöe Gireceği İllerin  Milletvekili aday Listelerini Yüksek Seçim Kuruluna Teslim etti.Hak ve Adalet Partisi Genel Başkanı Yiğit Zeki Öztürk İzmir 2..nc. Bölge 1. Sıradan Milletvekili Adayı oldu.

HAP Genel Başkanı Yiğit Zeki Öztürk yaptığı açıklamada:T''üm Milletvekili Adaylarımıza çalışmalarında başarılar diliyerek hedeflerinin Ülkeyi içinde bulunduğu sıkıntılardan ve Akparti İktidarından kurtarmaktır,kurtulmak için iktidar olmak ve iktidar emanetini 7 haziranda Akpartiden geri almaktır dedi ve ilave etti.CHP VE MHP nin Bencellikleri,Para gözlülükleri nedeniyle Partiler arasında İttifakı Kurmamışlardır,Türkiyenin kaderiyle oynamışlardır,Akpartinin,BDP ,HDP nin ekmeğine yağ sürmüşlerdir su taşımışlardır,Türkiyenin geleceğiyle oynamışlardır ve adete Türkiyeni Kaderiyle oynamışlar,7 hazirandan Katili olacaklardır,Türkiye bunların sayesine iyice karanlığa bürünecek,saplanacaktır.

         Bu seçimlerde seçim ittifakına yanaşmayan CHP VE MHP sayesinde Türkiye esenliğe ,aydınlığa,huzura,mutluluğa ne yazıkki kavuşamıyacaktır, Türkiyenin Bölünmesi iç savaşa sürüklenmesi engellenemecektir bence ve ülkenin kaderiyle birliğimizle,dirliğimizle oynamışlardır.Bizim ittifak çağrılarımıza kulaklarını tıkamışlardır ve kapılarını bizlere kapamışlardır,kapalı kapılar ardında bizans oyunlarını kurarak hiç bir partiyle biz dahil ittifaka yanaşmamışlardır.Bunların vatan perverliklerinden,yurt severliklerinden şüpe duymaktayım.Bu İki parti CHP VE MHP İtifaktan kaçarak halkın tüm umut ve beklentilerini suya düşürmüştür.PKK nında ekmeğine yağ sürmüşlerdir.Takdir yüce Türk Milletindir.Yüce Türk Milleti aklını başına toplasın,kaşarlanmış politikacıların yerine bizler gibi yeni yüz yeni bir parti yeni bir liderlere yönelmelerini ve bizlere desteklerini vererek iktidara taşımalarıyla Türkiye bu sıkıntılardan kurtulup aydınlık yarınlara ulaşacaktır.''Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04