HAP GENEL BAŞKANI ÖZTÜRK`TEN FLAŞ AÇIKLAMA!

HAK VE ADALET PARTİSİ GENEL BAŞKANI YİĞİT ZEKİ ÖZTÜRK :İTTİFAK YAPMAYAN KILIÇDAROĞLU VE BAHÇELİ ŞİMDİ CEZALARINI ÇEKİYOR.

Siyaset 13.06.2015 13:02:20 0
HAP GENEL BAŞKANI ÖZTÜRK`TEN FLAŞ AÇIKLAMA!

HAK VE ADALET PARTİSİ GENEL BAŞKANI YİĞİT ZEKİ ÖZTÜRK :İTTİFAK YAPMAYAN KILIÇDAROĞLU VE BAHÇELİ ŞİMDİ CEZALARINI ÇEKİYOR.

Milli Çatı Partisi olan Hak ve Adalet Partisi (Hap)Genel Başkanı Yiğit Zeki Öztürk  7 Haziran Milletvekili seçimi sonuçlarını değerlendirdi.

HAP Genel Başkanı Öztürk Şunları söyledi:
''Yüce Türk MilletininAk Partisinin ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan ın 13 yıldır ülkeye ve halka,ekonomiye dış politikaya vb. değerlere verdikleri zulüm ve zararları karşısında:
TÜM PARTİLERLE BİRLEŞİN,İTTİFAKLAR KURUN
Bu zulüm, hırsızlık, yolsuzluk, talanlarını durdurun, hesap sorun diye istek, arzu ve çağrılarına, feryatlarına kulak tıkayan, tek başlarınameydanlarda top koşturmayı seçen, PKK 'yı bu kez 80 Milletvekiliyle TBMM sokanlardanolan sahte Atatürkçü CHP' nin ve sahte Milliyetçi MHP'nin, Sayın sözde liderleri Kemal Kılıçdaroğlu veDevlet Bahçeli.. Şimdi Hükümet kurmakta bu bencilliklerinin sancısını vecezasını çekiyorlar.
Bura dan bu beceriksiz ,bencil, miatları dolmuş,uzatmaları oynayan, sahte Atatürkçü ,sahte Milliyetçi sözde liderlere sesleniyorum:
Hiç sağa sola kıvırmadan, çamur atmadan,ülkenin bekası ve halkın içinde bulunduğu sıkıntıları göz önüne alarak ve halkaverdiğiniz yalan vaatlerinizi tez elden yerine getirmek için şartsız, şurtsuzacilen bir araya gelin, TBMM. Soktuğunuz PKK Temsilcilerini de yanınıza alınderhal hükümeti kurun, Ak Partinin, Sayın Recep Tayyip Erdoğan ın açtığı tümyaraları sarın ve ülkeyi 2 yıl sonra belediye seçimleriyle birleştirerek erkenseçime gidin. Yüce Türk Milleti bunu sizden bekliyor.
Haydin bakalım tek başlarına top çevirmeyi seçenbeceriksiz, bencil, sahte Atatürkçü ve sahte Milliyetçi, CHP VE MHP Liderleri:AKP'nin ve Ak Sarayın kaleleri karşıda duruyor atabiliyorsanız Göl’ü atınHükümeti kurun. Atamazsanız halk size önümüzdeki seçimlerde son düdüğünü çalıp,kırmızı kartı gösterip, sahadan dışarı atacaktır.
Seçim Barajını düşürün, Hırsızlardan, yolsuzlardan hesapsorun, Yüce Divana gönderin, Emekliye iki maaş ikramiyeyi verin ,Adaleti,Hukuku işler hale getirin, MİT tırlarının hesabını sorun, seçim meydanlarındahalka verdiğiniz sözleri tutun .Buyurun millet size o imkanı, fırsatı verdi. ''dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00